reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Iskierka71 buziak przekazany.do mojej wypowiedzi chce jeszcze dodac ze gdy w polsce zdarzy sie porod z uzyciem Vacuum czy kleszczy to dziecku robi sie usg glowki i szybko wdraza fizjoterapie.tutaj nie a fizjoterapia szkoda gadac.w polsce mamy naprawde wspanialych pelnych pasji i oddania fizjoterapeutow

reklama
siemka - ja juz po pracy:cool2: - widze ze mamy niepracujace teraz kroluja na forum bo dogonic was ciezko....:-):tak:
Sencilla jak to nie wiesz?:rofl2:

u nas pizza na szybko a potem biore sie za obiadek......

A my już po wspólnym spacerku z AnnJ i Tymusiem:-D I teraz czas na szybki obiadek. Cały tydzień wszystko na mojej głowie, bo mężula nie ma...trzeba będzie jutro przytaszczyć mase zakupów, bo normalnie mąż troche odciąża i kupuje co cięższe rzeczy do domu. Dobrze, że jest wózek, to nie trzeba tego wszystkiego nosić;-)

7axe7, kiedyś miałam photobloga, ale wnerwiały mnie głupie komentarze małolatów i zlikwidowałam;-)

Sencilla, faktycznie nie masz suwaczków w ostatnich wpisach...ale są w tych starszych.

Mamy bardzo dużo piszecie, ciężko Was dogonić :tak:

Ostatnia edycja:
Iguana zawsze możesz zaznaczyć opcję, żeby nie komentować :) Będziesz miała fajną pamiątke dla siebie i może kiedyś dla dzieci :)
Sencilla eee tam dziwna atmosfera :) Wydaje Ci się..
Anp odpiszę na priv wieczorkiem! :)

Ja wkońcu usiadłam. Padam na twarz. Napiszę wiecej wieczorem, teraz zbieram się biegaaaaać! Mam nadzieję, że się nie poślizgnę i nie zabiję :)
Anp odpiszę na priv wieczorkiem! :)

Boze dzieki za zmywarke, pralke i piekarnik:-D:-D:-D... naczyni sie myja, pranie pierze a dzieciaki wtrabily pizze i ogladaja bajke na kanapie.... maly V spi a ja wlasnie kawke zaparzylam....

zyc nie umierac:-):tak:...Axe pobiegalabym z toba ale nie mam gdzie dzieci zostawic...moze jak moj M wroci hihi...ale znajac zycie juz mi sie odechce....:-D

Iguana zawsze możesz zaznaczyć opcję, żeby nie komentować :) Będziesz miała fajną pamiątke dla siebie i może kiedyś dla dzieci :)

7axe7, Pomyślimy:-D Dzięki za pomysł.
A co do teścia...bo Ci nie odpisałam, to skype rzeczywiście ułatwia życie. Dość często umawiamy się z rodzicami męża na pogawędki, oczywiście razem też z Jankiem:tak:

Sencilla, dlaczego dziwna atmosfera?

reklama
A ja jestem cała happy, bo wreszcie po 3 tygodniach rozłąki wrócił do mnie mój ukochany laptop, bez którego życie było nieciekawe :laugh2:.
Korzystanie z komputera męża strasznie mnie męczyło, bo musiałam siedzieć przy biurku. Cierpiały na tym moje nogi i kręgosłup. Teraz mogę korzystać z laptopa wszędzie, nawet w sypialni w łóżku. :rofl:

Atmosfera nie jest gęsta. Czasem trzeba coś wyjaśnić między sobą by oczyścić atmosferę a potem jest już VERY GOOD ;-)

Do góry