reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

he,he...ciekawa jestem co Twoja teściowa powiedziałaby mi, jak mój Tymek słucha ze mną np. Andrea Bocceliego albo Erosa Ramazzotti... to pewnie jak heavy metal dla niego:eek:...

hehe;-) No to mój mąż jak usłyszał od swoich rodziców, że Fasolki to zbyt agresywna muzyka, to powiedział, że Janek juz zaprawiony...bo my oboje z mężem lubujemy się w rocku i ostrzejszym graniu, a Janek doskonale usypia przy takiej muzyce;-) Na co teść zrobił mniej więcej taką minę....:szok:

morgenrood, jaki piękny tort! Wow! Zazdroszczę talentu. Ja nie umiem piec, a piekarnika jak na razie się nie dorobiliśmy.

Tak sobie powoli wyszukuję wnecie info na temat przecierów dla niemowlaków itd. I zastanawiam się, czy jednak sporo sama nie będę robić. Trzeba będzie zakupić chyba blender. Jakiś polecacie? Drogie to to?

reklama
witam, ja dzis bylam w domu jedyne 50 min od 8 rano do 22.15..
najpierw w pracy, a pozniej w szkole...padam...
Magdalena 81, widze, ze nasze dzieci sa w tym samym wieku-tydzien roznicy :tak:

Witam
Morgenrood piekny torcik:tak:
Gosiu witaj w domu.
Sencilla odpoczywaj kobieto!

Michal jescze nie spi prze ten wstretny kaszel:no: Jutro lub pojytrze zalezy kiedy bedzie miejsce ide do lekarza ,jak zmow nie dadza zadnego leku to rozniose ta przychodnie:wściekła/y::wściekła/y: Znacie jakis dobry syrop hol na suchy i meczacy kaszel?

Hej
i znow dzis powtorka,polowe nocy nie spalam i malutki tez co chwile sie budzil,u nas tak wieje ze szok moze to dlatego. Moj M tez mowil ze nie mogl spac,a jak u Was.??Wczoraj bylismy u lelarza,i plucka czyste uszka tez oki,wiec tylko katarek i lekko kaszelek-samo przejdzie,dobrze ze sie upewnilam.Teraz dalej domowe kuracje.
Morgenrood piekny tort-zglosze sie do Ciebie z zamowieniem ktoregos razu,co??A jaki smak??
Gosiu zapraszam do mnie na kawe jesli masz ochote,przyznam ze nigdy nie pieklam piernikow,moze bysmy razem cos wymyslily,bo mam piekarnik elektryczny razem z gazowka!
Sencilla odpoczywaj moze wiecej,juz Ci pewno ciezko a Ty ciagle tyle roboty masz!-biedna
Iguana ja kupilam blender ale jeszcze nie uzywalam moze w tym tyg. sprobuje sama cos ugotowac malemu,to Ci napisze,ale od znajomej slyszalam ze jest ok.

milego dnia...

Piękny tort :) Dobre są takie w stylu angielskim? Bo nigdy nie próbowałam :)

Ja też mam mikrofale z piekarnikiem. Ciasta póki co nie piekłam ale pizza wczoraj wyszla super :)

Moja MIśka okazało się, że jej już 7 ząbek wychodzi. Dlatego marudna była :) a na dodatek ten wiatr daje w dupe! Dziś co chwila się budziłam w nocy. Myślałam, że dach nam porwie. Co mieszkamy na poddaszu. uhhh... kosmos

witam, jejku ale pogoda leje na całego:(
Iguana ja mam blender z philipsa 600 wat,chyba 45e kosztował, dla mnie super, bo synkowi gotuję sama od początku,więc blender chodzi dzień w dzień.
Sencilla ale Ty zapracowana jesteś, skąd TY masz tyle siły i to będąc w ciąży?
anp mój też niedawno miał katar, trzymało go z tydzień no i samo przeszło.
7axe7 mojemu przedwczoraj 8 ząbek wyszedł i też marudny był.
karola zdrówka dla Michałka, ja z syropem nie pomoge.

my wczoraj byliśmy na szczepieniu, mały już waży 10 kg, następne szczepienie dopiero pod koniec stycznia.

miłego dnia

Ostatnia edycja:
anp miałam pare przepisów, trochę się radziłam co można a co nie, (na początku), a z biegiem czasu z głowy już robiłam, raz takie warzywko, na drugi dzień inne.Jak znajde to Ci wyśle z czego troszku korzystałam.

Iguana_ ja mam taki Ostrzeżenie o przekierowaniu dałam za Niego 30euro :) W zupełności wystarczy żeby zrobić Małej jedzenie :)

anp polecam książkę Annabel Karmel's "Baby and toddler meal planner" .. Dostałam ją w sobotę od koleżanki i jest super :) a tak to małej daje to co jej smakuje. wcześniej lubiła papki ale ziemniak i marchew a teraz zupy ala rosół, żurek, pomidorowa, ziemniaczkowa, brokułowa... uwielbia mandarynki które niby się daje po roku czasu. i na wieczór grysik z jogurtem truskawkowym i biszkoptem. Oczywiście robię grysik na zwykłym mleku, który niby też jest od roku czasu. Ale ja stwierdzam tyle, dałam raz nic się nie dzieje więc nie będę szła wzorowo książkowo z regułami żywienia dziecka :)

Pozdrawiam.! bIOre się za mielone!

reklama
aa.jpgDzieki!Ja upieklam babke,teraz robie grochowke,a zaraz mam zamiar zabrac malucha na strych bo musze poprasowac,a juz sie obudził -pierwsza drzemka za nami!!A tak Alex byłubrany 6 grudnia- dla Sw.Mikolaja

Ostatnia edycja:
Do góry