reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Witam...

A mnie nie było bo słonko świeciło i... próbowałam nadrobić zaległości w opalaniu:-D troche sie udało wiec nie jest źle - o domu moge wracać....... my jutro chyba bedziemy wyjeżdżać w nocy do Holandii dlatego tez jeszcze ostatnie grile i zloty rodzinne zaliczamy:tak:...

Clauditka ja podaje Victorkowi Nutrillon zagęszczając go tymi dodatkami... ;-)nie wiem jak inni...plus serwuje mu KASZKE MANNE NA MLEKU MODYFIKOWANYM Z BOBOVITY;-)
aOla polecam serie masaży leczniczych na plecy - ja już po 5 czułam sie bosko :-) /to robiłam właśnie w ulewne dni podczas mojego urlopu/:tak::tak::tak:
Co do wyprawki to nie wiem czy we wszystkich szkołach tak jest ale u nas dzieciaczki mają kubek i pudełko na śniadanie / taki sam zestaw na lunch/ plus oczywiście plecak:tak: i buty do gimnastyki taki na gumce...hihi żeby sobie sam je umiał ubrać...:-)

Lece bo właśnie szwagierka z Niemiec dojechała...

reklama
Hej, hej...
pamięta mnie ktoś tutaj jeszcze:confused: Zaległości nie nadrobię, bo wieki już tutaj nie zagladalam...
Witam nowe mamusie:tak::-):tak:
Ja dzis cale mieszkanko posprzatalam, wczoraj okna umyłam, pościele i firanki wyprałam i poprasowałam, a to wszystko wieczorami. Dzis miałam ciężki dzień w pracy na dodatek i głowa mnie tak strasznie boli, ze Ibuprom nie pomaga :no:
Jeszcze mi prasowanie zostało, ale to zostawię sobie na jutrzejszy poranek, bo dziś już organizm odmawia posłuszeństwa :baffled:
Milego weekendu:tak::-)

witam
ja zaczelam wlasnie dlugi weekend :-) jutro oboje mamy wolne, byle tylko pogoda dopisala, chcemy jechac do Bredy chyba ze jeszcze cos innego wymyslimy.
Anetko a co ty tak szalejesz, jak tam w pracy????
Aniu szybko jezdzisz..... :tak: w nocy jechaliscie???? A dzieci nie nudza sie w podrozy?

Dzien dobry!

Gosiu my wyjechalismy o 3.00 w nocy i chyba nasze dzieci naprawde lubia jezdzic :-)samochodem bo albo spia albo jedza albo smieja sie i spiewaja a teraz jeszcze Victor sie dolaczyl:-D i bylo wesolo.
Ruchu nie bylo - 3przystanki na siusiu zaliczylismy i ...w domeczku.:cool2:
Tylko Erniemu sie niewygodnie jechalo bo sobie przywiozl pamiatke z wakacji:zawstydzona/y:

Moze wpadniecie na kawke ?

ale humor go nie opuscil...:-)

Załączniki

• DSCF6081.jpg
    DSCF6081.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCF6083.jpg
    DSCF6083.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 31
Bry
Anetko oczywiście że cię pamiętamy.
Gosiu a Ty już zdrowa?
Aniu biedny Twój synuś z tą rączką,.
A ja mam wolne, póki co wyrobiliśmy się z pracą i mamy tydz wolnego. no ja to nie do końca bo muszę codziennie na godzinkę lub 2 wyskoczyć i posprzątać co nie co z M. Ale odpocznę. Jeszcze 2 góra 3 miesiące i koniec sezonu dla wszystkich oprócz mnie i M. Bo my to będziemy sobie chodzić w razie potrzeby.

Witam,
ja juz wszystko mam przygotowane czekamy na gosci:tak::-):tak:
Aniu my juz po wakacjach hehe :tak::-) Dawno na NK nie zagladalas:confused: Bylismy z dzieciaczkami w Turcji i Grecji, bylo wspaniale :tak::tak::-):-):-):tak::tak::tak:
Gosiu mnie jak weznie na generalne porzadki to musze jednym ciagiem, bo zas ciezko znow mi sie zebrac:cool2::tak: Nie zdazylam wszystkiego zrobic, bo jedno okno od wewnatrz mi zostalo, ale nie jest brudne, bo jakis miesiac temu mylam:tak:
Gosiu w pracy OK mogloby byc tylko wiecej godzin, chociaz w tym tygodniu mialam duzo pracy. Wczoraj wrocilam o 22:00 do domu, ale zaczynalam o 17:30:tak: Jedna pacjentka zmarla i jeden moj staly pacjent polamal sie i jest w szpitalu, wiec godzin mam mniej.

Robale fajnie, ze pamietcie:tak:
Aniu co Erni nawywijał:confused: Jaki on juz duzy:szok::szok:

Ostatnia edycja:
proszę o szybka pomoc
chodzi o te urodziny małej sąsiadki Nie dostalismy zaproszenia ale w luznej rozmowie było ze sa w niedzielę i ta mała gadała do moich dzieci ze zaprasza No własnie ale nie mama i co ja mam teraz zrobić Widze ze mają gości dzieci jęcza ze chca iść I co ja mam robić??????? chyba poczekam do jutra i zapukamy i podamy prezent.........

reklama
Ola pewnie juz troche za późno na rady, ale ja bym puściła dzieciaki na urodziny. Tutaj dzieci raczej same zapraszaja kogo chca. Rodzice raczej nie wybierają gosci dzieciom.
Ja juz posprzatalam po imprezie:tak::tak::tak:

Do góry