reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

szkoda ze teraz pytasz o to bo dzis byłam w consultatiebureau rano,to bym zapytala,jak cos to zapytam nastepnym razem jak pojde,,
pozdrawiam

reklama
Witam...:-D:-D:-D:-D

Melduje tylko że zakończyłam turnus nad jeziorem... i obecnie znowu u teściowej ...i w końcu mam internet!!! więc jestem z wami:tak::tak::tak:...doczytam tylko i bede na bieżaco...;-)
Ale za wami tęskniłam:sorry::-)...

helloł:-D

Robale jak głowa??

Aniu jeszcze się wczasuj a nie do prasowania od razu:-D:-D:-D:-D;-)
My zaraz spadamy nad morze , w końcu troche słońca:tak:

helloł:-D

Robale jak głowa??

Aniu jeszcze się wczasuj a nie do prasowania od razu:-D:-D:-D:-D;-)
My zaraz spadamy nad morze , w końcu troche słońca:tak:

Karola a mnie się strasznie za tym tęskni:-D:-D:-D ale jeszcze pare dni i znowu będę wymiatać żelazkiem,hihi....
Wczasuje sie nadal właśnie sobie maseczke zarzuciłam na twarz - pogody jeszcze nie ma ale juz błękit nieba widać to sukces...:-)

Zuzia jak sobie radzisz?:sorry2:
Robale lepiej ci?

Ja zmykam kawke wypić ...pa...

Aniu powiedz lepiej odpoczęłaś chociaż troszkę?
Karola ty to masz super

A głowa boli, ciągle boli ale w miarę wytrzymałości. Na szczęście zawroty ustąpiłam. aaaaaaaaaaa nie pochwaliłam się Wam. Zostałam zastępcą mego męża w pracy. Szef spośród 10 pracowników wybrał mnie bo najlepiej się nadaję :). Jestem zadowolona bo się starałam jak mogłam i to zostało docenione, choć inni mnie za to znienawidzili.

Robale Gratki !!!!!!!!!!!!! Fajnie jak szefowie doceniaja starania :tak:
A mnie jakies przezeiebienie dopadlo, wszystko mnie boli ide zaraz lezec :crazy:
Karola teraz mi brakuje tych wypadow nad morze, ale nie moge miec wszystkiego :rofl2:
Aniu witaj i wczasuj jeszcze bo nastepne wakacje za rok ..............

reklama
Do góry