reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Hej my mamy takie DVD do ręki ,ale w samochodzie mamy na zagłówku taki uchwyt w ktory mozna włożyc to DVD i jestem bardzo z niego zadowolona bo jest bardzo praktyczne wszedzie mozna go ze soba zabrać ,Zosia często tez w domu sobie ogląda ,dlatego warto przemyślec zakup takiego do zgłówka bo ono tylko w samochodzie mozna ogladać -ja tak z dobrą radą tylko ;-):-)

reklama
Witam...

Widze ze przygotowania do wyjazdów pełną parą idą...:tak::tak::tak: po trochu wam zazdroszczę tych rodzinnych spotkań...moja mama właśnie skończyła sie pakować i rano wraca do domu...:zawstydzona/y:

hej:)

my juz w polsce.. droga masakra.. zamiast 12 jechalismy 24 godziny.. w amsterdamie taki paraliz ze 3 godz jechalismy w miescie i 4 godziny na ringu..

nie zycze tego najgorszemu wrogowi...
faktycznie pelno polakow do polski gna, widac ile ludzi wyjezdza..

wszystkim jadacym zycze szerokiej drogi.

Bry
dawno nie zaglądałam do Was z braku czasu i chęci. Korzystając z okazji że już się pojawiłam życzę wszystkim udającym się na święta do Pl, szerokiej i spokojnej drogi, jak najmniej korków ( choć to raczej nie możliwe ). My na szczęście zostajemy w domciu:).

Witam

BIRA spełnienia marzeń, radości z dzieci i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak::tak:

Robale a co taka zabiegana jesteś?

Niunia to mieliście drogę:no:My dziś wyjeżdżamy i mam nadzieje ,że nie bedzie aż tak zle:eek:

Karola szerokiej drogi...i zaglądaj jeszcze do nas...
Robale witaj znowu.... pierogi gotowe juz?
Moi ulepili własnie bałwana...

Załączniki

• DSCF2354.jpg
    DSCF2354.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 48
  • DSCF2363.jpg
    DSCF2363.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 59
reklama
hej
widze ze śnieg macie a myśaam że w Ho braki sniegu :p

poechaam na pare dni do rodziców Wysiadam już z moimi sąsiadami mieszkającymi pode mną Non stop awantury ze dzieci biegają skacza itp itd Poicje miłam juz dwa razy......długo historia wszystko im przeszkadza A najepsze ze ja pol msc jestem u rodziców a jak jestesmy to do 16 jestem sama z córcią ona sama jest spokojna wiec jesi jest jakakowiek zabawa to do 18 bo potem kolacja i szykowanie do spania Przebiegnie na siku-waenie w rury Zatanczy walą.........nie mam juz siły........
w ho są tez tacy upierdiwcy ? Mąż ma zapowiedziane ze kupujemy dom abo parter...........

Do góry