reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Ja tez wszystkim pieknego i sloencznego dnia zycze, u mnie piekna pogoda, dzieci juz u opiekunki, a ja zabieram sie do pracy.
Aniu jeszcze dwa tygodnie, tak? :) a jak Wasz synus bedzie mial na miano? ;) czy to na razie tajemnica?
ostatnio znalazlam super oferte pracy w bredzie, mysle, czy by sie nie przeprowadzic gdzies blizej Was ;)

dziewczynki...
ja mam takie pytanie... dość dla mnie krępujące i w sumie nieco się wystraszyłam...
przed chwilką byłam w toalecie zrobić siusiu... wstałam... a w toalecie, na tafli wody unosiły się białe glutki... było ich dość sporo. a kiedy się wytarłam miałam ich jeszcze więcej. teraz siedzę i czuję, jakbym popuściła siusianie... ale to pewnie ta wydzielina.
Ma biało-kremowy kolor. nie jest podbarwiony krwią i nie ma zapachu... Czy to czop śluzowy? Czy może naturalna wydzielina? Dziwi mnie, ze w takiej ilości... bo upławy lub nadmiar bezbarwnego śluzu w ciąży się zdarzały, ale teraz mam stracha... proszę, podpowiedzcie, co to może być...?

Czarna witaj...

Przyjmnij moje gratulacje....

Młodej Parze...
wiatru w plecy, moc radości,
sto lat w zdrowiu i młodości,
długich nocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości,
zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina,
trzech pokoi, kupę dziatek,
Pannie Młodej szafy szmatek,
a Młodemu silnej ręki i "syrenki".
Bozia niech Wam błogosławi,
ród Wasz w świecie niech rozsławi,
a z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Żyjąc w szczęściu i radości
powiększajcie stan ludności.

Carinio ja znalazłam coś takiego, poczytaj może sie jakos do tego ustosunkujesz....:tak:

Sencilla imię już mamy - jak nigdy:-D- ale na razie wiedzą nieliczni...:sorry2:bo to sekret...

Pauka trzymam kciuki także.... :tak::tak::tak:

A ja - pewnie pomyslicie że zwariowałam - ale dziś poszłam do pracy.... mam dość tego oczekiwania i siedzenia:baffled:.... Po powrocie do domu mogę powiedzić,że mnie...wszystko boli....:szok: i sobie tak leże teraz.... :-p
Mam nadzieje ze nie bede czekać na mojego synka jeszcze 2 tyg. o zgrozo!:wściekła/y:

no nie. to nie grzybek. wiem, bo miałam :p a to co miałam dzisiaj, to jest takie kremowe, żelowate i śluzowate... więc grzybek odpada...

Lepiej dla ciebie!:-D Grzybki to nic dobrego.....
A może po prostu tak wydzielina ci zgęstaniała - tak też sie dzieje przed porodem, nawet o tym ostatnio czytałam....:tak:
Zwlekam sie z wyrka i idę... na kanapę!;-)

reklama
Do góry