reklama
Sencilla z tego co pamiętam Carinio spodziewa sie Kuby - czyli chłopczyka!;-)
Twoje dziecie faktycznie podrosło co już zdążyłam skomentować na NK.... ale fakt faktem że dawno cię nie było z nami i nie wrzucałaś żadnych fotek to teraz nadrabiaj zaległości....
Poprosimy jeszcze jedną foteczkę "grupową"...
Karola ja też miałam migrene po pierwszym dniu w szkole.... może od lamp a może z wrażenia....:-) Dobrze że już OK i przede wszystkim że ci sie podoba!
Ja wielu z mojej klasy spotkałam ostatnio i mam nadzieje sie choć jeszcze jeden raz tam wybrać zanim urodze w przyszłym tygodniu.... Może zdążę....
A ja walcze drugą godzinkę z żelazkiem dla klientki...
A gdzie sie podziała Anetka? czyżby praca dawała jej tak w kość?
Twoje dziecie faktycznie podrosło co już zdążyłam skomentować na NK.... ale fakt faktem że dawno cię nie było z nami i nie wrzucałaś żadnych fotek to teraz nadrabiaj zaległości....
Poprosimy jeszcze jedną foteczkę "grupową"...
Karola ja też miałam migrene po pierwszym dniu w szkole.... może od lamp a może z wrażenia....:-) Dobrze że już OK i przede wszystkim że ci sie podoba!
Ja wielu z mojej klasy spotkałam ostatnio i mam nadzieje sie choć jeszcze jeden raz tam wybrać zanim urodze w przyszłym tygodniu.... Może zdążę....
A ja walcze drugą godzinkę z żelazkiem dla klientki...
A gdzie sie podziała Anetka? czyżby praca dawała jej tak w kość?
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam,
Aniu, Anetka właśnie ze szkoły wróciła :-)
Idę wrzucić coś na żołądek, bo głodna jestem
Aniu, Anetka właśnie ze szkoły wróciła :-)
Idę wrzucić coś na żołądek, bo głodna jestem
karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu no może i po części z wrażenia ...
Aneta jak w pracy
Sencilla rosną te wasze pociechy
Ja już na dziś kończe, poczytam książke i do spanka
miłej nocki
Aneta jak w pracy
Sencilla rosną te wasze pociechy
Ja już na dziś kończe, poczytam książke i do spanka
miłej nocki
anna117
Fanka BB :)
bry
moje dziecko jeszcze spi!!!!!!!!!nie wiem o co chodzi
a ja nei wyspaana walczylam cala noc z komarem co buszowal u nas w sypialni i o 4.06 udalo mi sie go zabic
moje dziecko jeszcze spi!!!!!!!!!nie wiem o co chodzi
a ja nei wyspaana walczylam cala noc z komarem co buszowal u nas w sypialni i o 4.06 udalo mi sie go zabic
Bry....
Ja znów sie wypałam.... :-)
Carinio nie śpiesz sie tak - ja pierwsza w kolejce jestem do "wąchania stópek"
Anetko i jak w pracy - dajesz rade?
Karola poleć coś dobrego do poczytania bo odkąd skończyłam te sage o wampirach to sama nie wiem za co sie złapać!
Ja już kawkę pije, ktoś jeszcze reflektuje?
Ja znów sie wypałam.... :-)
Carinio nie śpiesz sie tak - ja pierwsza w kolejce jestem do "wąchania stópek"
Anetko i jak w pracy - dajesz rade?
Karola poleć coś dobrego do poczytania bo odkąd skończyłam te sage o wampirach to sama nie wiem za co sie złapać!
Ja już kawkę pije, ktoś jeszcze reflektuje?
Załączniki
;-)Witajcie kochane...
Aniu no to rzeczywiście ostatki...Mnie również na tydzień przd porodem brzuch już nie utrudniał oddychania no i w końcu zaczęłam przesypiać noce...Trzymam kciuki!!!;-):-)
Carinio za Ciebie również:-) A całowanie stópek malenstwa... Super!
Karola gratulki! Pierwsze "koty za płoty"... teraz już będzie z górki;-):-)
Sencilla no urosła, urosła ci córunia...Śliczne włoski - kręciołki mają dziewczynki:-) Moje obie mają proste i lejące....czyli nie po mnie:-zawstydzona/y:
Moje starsze dziecię dzisiaj poszło pierszy raz do zerówki do szkoły.... Leciała jak na skrzydłach;-);-);-) Zobaczymy jakie wrażenia będą po...
Majcia za to śpi sobie...Poszła w poniedziałek do żłobka i jakieś cholerstwo przytargała, bo od wtorku miała temp... wczoraj wieczorkiem już tylko stan podgorączkowy, ale do końca tygodnia napewno nie pójdzie...:-no:
A ja znów dostałam "kosza":-zawstydzona/y: Wczoraj dostałąm cynka o etacie i znów mi przepadło!Załamka
Zaczynam dzisiaj moje godzinki dodatkowe z dzieciakami...na 15.45! Trzymajcie kciuki!
Aniu no to rzeczywiście ostatki...Mnie również na tydzień przd porodem brzuch już nie utrudniał oddychania no i w końcu zaczęłam przesypiać noce...Trzymam kciuki!!!;-):-)
Carinio za Ciebie również:-) A całowanie stópek malenstwa... Super!
Karola gratulki! Pierwsze "koty za płoty"... teraz już będzie z górki;-):-)
Sencilla no urosła, urosła ci córunia...Śliczne włoski - kręciołki mają dziewczynki:-) Moje obie mają proste i lejące....czyli nie po mnie:-zawstydzona/y:
Moje starsze dziecię dzisiaj poszło pierszy raz do zerówki do szkoły.... Leciała jak na skrzydłach;-);-);-) Zobaczymy jakie wrażenia będą po...
Majcia za to śpi sobie...Poszła w poniedziałek do żłobka i jakieś cholerstwo przytargała, bo od wtorku miała temp... wczoraj wieczorkiem już tylko stan podgorączkowy, ale do końca tygodnia napewno nie pójdzie...:-no:
A ja znów dostałam "kosza":-zawstydzona/y: Wczoraj dostałąm cynka o etacie i znów mi przepadło!Załamka
Zaczynam dzisiaj moje godzinki dodatkowe z dzieciakami...na 15.45! Trzymajcie kciuki!
reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzien Dobry wszystkim
dlugo mnie nie bylo i wszyscy o nas zapomnieli:---(
Ja juz po slubowaniu,Jessi po roczku,jeszcze nie chodzi,ale robi postepy.
Nie wiem co przegapilam,ale zycze wszystkim solenizantom sto lat,zapakowanym spokojnego i szybkiego porodu,szukajacym pracy itp.itd. powodzenia.
W sobote wyjezdzamy to moze bede czesciej zagladac,jak wroce do rytmu.
pa
dlugo mnie nie bylo i wszyscy o nas zapomnieli:---(
Ja juz po slubowaniu,Jessi po roczku,jeszcze nie chodzi,ale robi postepy.
Nie wiem co przegapilam,ale zycze wszystkim solenizantom sto lat,zapakowanym spokojnego i szybkiego porodu,szukajacym pracy itp.itd. powodzenia.
W sobote wyjezdzamy to moze bede czesciej zagladac,jak wroce do rytmu.
pa