reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam upalnie i plażowo:-)
Ania ty to masz ostatnie tygodnie nie do pozazdroszczenia:no::no::confused: Brzuszek piękny a ty kwitniesz:tak: Cudnie...

Dziadki poszły z mIchasiem na spacer a ja piję kawke:tak::-) My dziś na wybory i do kościoła a pózniej plaża:tak:

Miłego dzionka

reklama
Witanko

my juz w domciu.Tez wczoraj pogrilowalismy z Ania naszymi chopkami i dziewczynami.Bylo super,sidzielismy sobie w cieniu bo skwar niesamowiy,a wieczorem wrszcie popadalo,dalo sie nawet normalnie oddychac,ale i tak cala nocke sie budzilismy bo pot az po .... splywal.Jessi wlasnie wcin a owocki i chyba skoczymy nad wode.

Aniu piekny brzusio

Do pozniej

Dzień dobry....

Czarna no ja też tak pomyśłam....:-D bo byłam wieczorem a tu cisza jak makiem zasiał.
Jak kobietki spędziłyście niedziele?

U nas zachmurzone od rana, i nie za ciepło...ale mnie to cieszy bo ostatnimi czasy bardzo mi duszno było...:-p
Dziś was tu będę gnębić:cool2: bo sama nie wiem co ja mam robić cały dzień w domu...jeszcze nie mam koncepcji - może pierogi?:confused:

dzien dobry
W Polsce tez troche sie zachmurzyło ale nadal ciepło. dzisiaj jadę pozałatwiac kilka urzędowych spraw bo zanim sie obejrzę to 2 tyg. mina.
Powiem wam cos PRZEPROWADZAMY sie:-) tylko ze teraz jak to w koncu dochodzi do skutku to troche zmiękłam, dostaje troche stresa. Narazie jestem jeszcze tutaj bede sie juz na powaznie martwic po urlopie.
Udanego poniedziałku dziewczyny

Gosiu no to GRATKI :-D:-D:-D że sie wam w końcu udało!!!

Uczcijmy to kawką.....

Załączniki

• a312ebce79.jpg
    a312ebce79.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 29
Cześć

Jessu padam. Ledwo żyję od tego upału... wczoraj wróciłam od koleżanki, ale byłam taka padnięta, że nie miałam już siły na kompa. Mąż kończy remont a ja już się doczekać nie mogę powrotu do domu. Jutro jadę do innej kumpelki na dwa dni, więc jakoś zleci.

Ania, super brzuszek :-) Ślicznie wyglądasz :-)

Gosia, gratuluję przeprowadzki...

Miałam jueszcze coś napisać i zapomniałam...

Ja korzystajac z ladnej pogody umylam okna:tak:bo ostatnio to taki gorac byl,ze bym pewnie dobrze zmoczyc nie zdarzyla i juz by wszystko wyschlo.

Gosiu a gdzie sie przeprowadzacie??Gratulacje

Ania a ty juz nie pracujesz??Dostajesz zwangerschapsverlof??

reklama
cześć dziewczyny. gratuluję Wam ślicznych dzieciaczków i brzuszków.
Miałabym do Was prośbę z racji tego iż mieszkacie w Holandii. Otóż potrzebuje lekarstwa na chorobę lokomocyjną dla mojego synka,możecie polecić coś dobrego i sprawdzonego najlepiej?? Bardzo proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam

Do góry