reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dobry :-)
U nas mega upał... Teściowa zabrała Ingę na spacerek a ja miałam odpoczywać... Nie bardzo mi to wychodzi to odpoczywanie ;-)

Aneta, do jakiego żłobka chodzi Oliwerek? Jak na pierwszy raz chyba ok się zachowuje... moja pójdzie po pięciu tygodniach przerwy... to będzie hard core...

Carinio, nie wiedziałam, że byłaś w szpitalu. Ważne, że już ok.

MamoMikołaja, ale malutka rośnie :-) A z ospą może będzie ok. Mojej koleżanki synek miał i pomimo, że Inga bawiła się z nim dzień przed tym jak go wysypało to nie zaraziła się. Trzymam kciuki.

Hej...

A ja jeszcze nie śpie...bo mój wymyślił sobie wędzenie makreli...w sobote by na morzu i nalowił....:tak:
A pozatym moja mama ma dziś imieninki - więc sobie piwkują na balkonie przy świecach i rybki podjadają....:-D
Carionio dobrze że już lepiej...dbaj o siebie!
MamoMikołaja córcia sama słodycz....:-p nic tylko wyściskać....

Dobrej nocki...

kochane, tak juz lepiej. Dzieki Bogu :) ja tez mecze sie upałem i to bardzo :(( juz mam dosc a porod dopiero we wrzesniu ;( ja chce zeby juz byl sierpien :D spijcie slodko i do rańca :*

Bry....

Nocka u mnie koszmar - tak duszno że cztery spacerki na dół zaliczyłam....:wściekła/y: aż w końcu zasnęłam w salonie...
Już o 7.00 zaliczyłam pobranie krwi:dry: bo mi położna kolejną kontrole zaleciła...a teraz lece na śniadanko - głodna jak wilk jestem bo na czczo musiałam być....

I zmykam...pa!

Aaaaa... i jeszcze kawka!:-D

Załączniki

• 6cafcb7300.jpg
    6cafcb7300.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 38
Bry

a my pomalutku sprzatamy,Jessi ma chwilowa przerw na Baby tv,a ja na kompa;-)

Hrabia z Janem pojechali na polowanie. Po drodze na rozgrzewkę wypili strzemiennego. Widzą jelenia. Hrabia wypalił i nie trafił. No to wypili jeszcze raz. Znów widzą jelenia. Hrabia znów wypalił i nie trafił. Znowu wypili. Jada dalej i widzą jelenia.
- Hrabio, może teraz ja spróbuję?
- Dobrze Janie.
Jan strzelił i jeleń padł.
- Jak to zrobiłeś?
- Trzeba celować w środek stada...

Hej,
ja mam dzień od samego rana do dupy:wściekła/y::-:)-(, nawet pisać się mi nie chcę, a miałam w planach posprzątać całe mieszkanie, zrobić pranie i placek:-:)wściekła/y:
Bira chodzi do DAK:tak:

reklama
hej
dziewczyny szukam po wszystkich sklepach jakiegos pasa na brzuch zeby mnie troche wyszczuplic ale nigdzie nic takiego nie maja...
moze wiecie gdzie to dostane? i jak sie to nazywa ??? w pl to niema problemu z takim czyms a tutaj ...????

Do góry