reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Aniu gratuluje portfolio:tak: Szybko ci poszło:tak:
Aneta niestety nie chcę więcej pracy.tyle mi wystarczy :tak: A poza tym mamy inne plany;-);-):tak::-pJak tam oczyszczanie?:-D

Ja przyszłam z pracy i am chwilke bo Misiu spi:tak:

reklama
witamy
u nas w miare ok tylko po nocach moje dzieci cos sie bardzo czesto budza mikolaj tylko mama mama juz mnie wnerwial tak w nocy ze szok tata poszedl do niego to wyl jeszcze bardziej ufff
a u malej juz nie ma sladu po uczuleniu pewnie to faktycznie potowki byly ,no coz przy 5 dziecku bede wiedziala juz wszystko o dzieciach haaaaZARTUJE

musze spadac bo moje malenstwo sie glodne obudzilo

Hej....

Ja przyszłam z pracy o 17.00:tak: i zaliczylam drzemke do wpół do siódmej bo dziś mój M jest w domku więc on obiadek zrobił....
Teraz kawkę wypiłam i .... czas sie za coś zabrać - może jakieś pranko poskładać bo wyschło na pieprz.... :-D

Mysmy zaliczyli CB. Daan wazy 12,4 i mierzy 83 cm. Wagowo myslalam ze bedzie wiecej bo taki ciezki mi sie wydawal ostatnio. Ogolnie wszystko wporzadku rozwija sie prawidlowo, tylko szczepienie przesunelam o tydz. Mlody dzisiaj spokojnie zasnal moze kilka dni bedzie spokoj.....oby
Aniu mi sie pranie jeszcze pierze ale skladanie i prasowanie zostawiam juz na jutro, teraz zasiadam juz z winem przed tv

reklama
Gosiu miłego relaksu przed telewizorkiem...:-D
Czarna śpijcie spokojnie....:tak:
Anetko a gdzie ty sie podziewasz dzisiaj?:confused:
Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone mamusie?:sorry2:
Wrzucćie jakieś foteczki bo ja mam jakiegoś hopla na punkcie maleńkich istot ostatnio...:-) niech chociaż oko naciesze....
Karola a ty tez portfolio robisz?

Do góry