reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
ale sporo czasu mnie tutaj nie bylo, nawal roboty w domu, przygotowania, wizyty w banku, u lekarza itd... tragedia, ale chcielismy sie wam pokazac moje drogie holenderskie mamy :)
23t3d plus 5 kg
Obraz 005.jpg

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry wszystkim

Nad Morskim Okiem siedzi stary baca. Przechodzący turyści pozdrawiają go i pytają:
- Co tu robicie?
- Łowię pstrągi.
- Przecież nie macie wędki!
- Pstrągi łowi się na lusterko.
- W jaki sposób?!
- To moja tajemnica. Ale jeśli dostanę flaszkę, to ją wam zdradzę.
Turyści wrócili do schroniska, kupili butelkę wódki i zanieśli ją bacy. On tłumaczy:
- Wkładam lusterko do wody, a kiedy pstrąg podpływa i zaczyna się przeglądać, to ja go kamieniem i już jest mój...
- Ciekawe... A ile już tych pstrągów złowiliście?
- Jeszcze ani jednego, ale mam z pięć flaszek dziennie

Bry!

Piękna pogoda sie zapowiada...;-)

Carionio wyglądasz czarująco.....:tak:

Czarna od rana w dobrym humorze..... zaraź mnie bo się nie wyspałam dzisiaj!:-D

Dzień dobry :-)

PaulinaAnna, gratuluję synka :-) Niech się zdrowo chowa i szczęśliwie idzie przez życie :-)

Robale, śliczna mordka :-)

Carinio, super wyglądasz :-)

Ania, dobrze, że u Ciebie z żyłami ok. Ja zaraz po przyjeździe muszę iśc do rodzinnego, a jak ten nic nie wymyśli, to czeka mnie gin. Jak na razie położna jest przerażona wizją mojego porodu, że będę miała powtórkę z rozrywki... Już nie mówiąc o mnie ;-)

My się powoli pakujemy. Dzisiaj ostatnie zakupy, musimy dokupić ciuchy Indze i buty, trochę jedzenia na drogę i jakieś pierdoły dla rodziców i jutro do PL :-) A w środę fruuu na wakacje :-) Jak zaświecę moimi nogami na plaży to pół wczasowiczów padnie na zawał ;-)

Ania to wlasnie na poprawe humoru dla wszystkich niewyspanych mamusiek i przyszlych mamusiek.Moja pociecha obudzila sie dzisiaj o 4:50 wypila flach zasnela i wstala o 6:00:tak:ale dla mnie to prawie codziennosc.Jessi prawie nigdy nie daje mi pospac dluzej niz do 6,a w ciagu dni....

Załączniki

• mozna i tak.JPG
    mozna i tak.JPG
    45,6 KB · Wyświetleń: 49
  • poskladana.JPG
    poskladana.JPG
    52,8 KB · Wyświetleń: 50
  • a reszte dnia to juz na nogach.JPG
    a reszte dnia to juz na nogach.JPG
    49,8 KB · Wyświetleń: 53
Czarna fajnie że piszesz kawały, zawsze dodatkowa rozrywka :-)

carinio ślicznie wyglądasz, a brzusio cudne :tak:

Bira ale się usmiałam z bialych nóg, nie Ty jedna je wystawisz :tak: udanego wypoczynku ale to od środy;-)

Ann jak dziewczynki

Natka, Aniahaven jak się czujecie, kiedy tak ciepło?

Sencilko a co u Ciebie, dawno nie widziała postów Twoich

Pauka, Agasta co u Was

mamo Mikołaja jak malutka, Mikołaj do przedszkola chodzi?

Karola jak na plaży, pewnie siedzicie jak okazja

reklama
Witam mamuśki ! To ja mam najlepiej moja gwiazdka chodzi spać o 20 i śpi 9 rano ,nie zazdroszcze wam takich pobudek. Jednak niedługo mi sie skończy bo zdecydowałam sie iśc na 6 tygodni do pracy ,nie mam pojęcia jak ja dam rade wstawac o 5.30:-(Nie pracuje juz 4 lata także ciężko bedzie:-)

Do góry