reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Witam
Carino ślicznie wyglądasz:tak:
Bira szerokiej drogi i udanych wakacji.....e tam na nogi nikt patrzyć nie będzie:happy2:
Czarna fajną pozycje do spania wynalazła Jessi :-DRośnie jak na drożdżach:tak:
Anno ja posypywałam mąką kartoflaną pupkę Michasiowi:tak: Jest to sprawdzone przez nasze babcie i mamy:tak:Dziweczyny tu kiedyś radziły żeby kąpać dzidzię w krochmalu:tak:Na szczęście Michaś nie często się odparza:happy2:
Robale niestety jeszcze nie na plaży:no:Włąśnie przyszłam z pracy i Michałka położyłam spać:tak:Teraz myślę co na obiad:sorry2:
Kasiu ja też nie wyobrażam sobie tak wcześnie wstawać:no: Jak miałam 19 lat to do pracy wstawałam o 3 (o 4 zaczynałam):tak:Ale wtedy byłam młoda i piękna a teraz tylko I zostało:-D:-D:-D

Pauka,Beauty,Olgunia,Tweegless i CAŁA RESZTA??????Meldować że wszystko ok:sorry2:
Ann co u was?

My znów przeboje syn opiekunki dalej chory więc ja w pracy od 8 do 12;30 a A od 13 do 22:cool::szok:albo i dłużej .Jutro powtórka z rozrywki a i tak 2 adresy musiałam odwołać:confused:

dla kogo kawusia?

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 38
Hej....

Ja właśnie wróciłam z pracy, zjadłam tosty i biore se za obiad...
Pogoda taka cudna że życ sie chce, i ja sie czuje super dzisiaj!:tak:
PaulinaAnna trochę ci zazdroszcząc :-p:sorry: cieszę sie twoim szczęściem - bo widać na waszych twarzach jaki ten maluch jest cudny! i mężuś taki dumny!!!! :-DBoska rodzinka...
Bira odpoczywaj i nabieraj sił!!! A na nogi nie patrz...słonko opali wietrzyk owieje i bedzie OK!!!:tak:
Anno ja też używam mąki ziemniaczanej częściej nawet niż sudokremu , a nawet urzadzam profilaktyczne kapiele w krochmalu jak tylko widzę taką konieczność....:-)
Tak więc bez oporów,....

Zmykam ....

Paulina, śliczny chłopczyk :-) Wygląda na sporego :-) A córka jak marzenie :-) I jaka opiekuńcza :-)

Anna, ja używam praktycznie tylko mąki ziemniaczanej przy odparzeniach. Tak mi poradziły pielęgniarki w szpitalu jak z Ingą leżałyśmy.

Przepraszam, że nie odpisuję wszytskim, ale jestem wykońxzona. S zgubił kartę do bankomatu... Dzisiaj. On non stop coś gubi, jest cholernym bałaganiarzem a ja już nie daję z nim rady. Na szczęście jutro będziemy mogli pobrać kasę w banku, tylko nie wiem co co te nerwy... Na szczęście wcześniej udało nam się obkupić Ingę, zrobić trochę prezentów, zrobić zakupy na drogę i zatankować auto...

Bry...

Ja dziś w sumie pospałm 4 godzinki:eek:- najpierw zasnąć nie mogłam bo sąsiad sie tłuk czyms do 12:wściekła/y: potem mi sie spać odechciało ale za to pomarańcze poszły w ruch...tak mnie napadło!:-D
Ja sie w końcu ułożyłam i zasnęłam to chyba ok 1.00 było a obudziłam sie wyspana przed 5. rano i za nic zasnąć nie moglam, więc odwaliłam biurokracje w domu i zdania do szkoły na poniedziałek....

Ciekawe na ile dnia starczą mi taki baterie skoro tak mało spałam, pewnie do 15... i padne!:-)

Miłego dnia....

reklama
Dzien Dobry

Aniu ty to prawie jak moja Jessi.Dzisiaj o 4:40 pobudke mi zrobila.Potem jak ja sie juz rozbudzilam konkretnie to ona o 5:30 jeszcze zasnela i spala az do 6:00:szok:
ona szaleje a ja padam

Do góry