reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
witam
ja już po pracy -wreszcie:tak::tak:
Ania mój luby dziś dzwonił do ambasady,bo my też musimy zrobić Michałkowi nowy:tak: I babka mu powiedziała ,że się czeka 3 dni:tak::tak: wiec my jutro śmigamy do fotografa i i od razu do ambasady:tak:
Mamo Mikołaja my też dostaliśmy powiadomienie,że jak chcemy zaszczepić Misia to mamy się zgłosić w wyznaczonym dniu(oczywiście wcześniej potwierdzić tel:tak:) Ale nie będę szczepić małego:no: moje dziecko nie bedzie królikiem doświadczalnym!:crazy: to moje zdanie
Agasta super ,że ci się poleszyło...... zdrówka dla Claudii
Dla odmiany chyba mnie coś zbiera:wściekła/y: zaraz zapodam leki i dycham:tak:

Hej :). Dawno się nie odzywałam bo u mnie się nic ciekawego nie dzieje, ale codziennie Was podczytuję.
Olgunia ogromnie Ci gratuluję, trzymam kciuki za wyniki
Anna jeszcze troszkę w dwupaku i koniec
Aneta Sto lat dla Oliwierka
Agasta zdrówka życzę dla Claudii
Aniuhaven zabiegana kobietko odpocznij :)
Karola dziękuję za pamięć
Ja miałam do Pl pojechać, jednak tak się nie stało. W ostatniej chwili zrezygnowaliśmy, troszkę za duży koszt, gdzie prawdopodobnie już na początku lub w połowie grudnia jedziemy.

Witam sie i od razu zmykam. czas goni goni..
Anetko, niech WAm Oliwierek rosnie pieknie i zdrowo! Jejciu, on ma juz dwa lata? co za szkrab :tak: rosna nam te dzieciaki, rosna! Ja sama w to nie moge uwierzyc, ze za 2 tygodnie nasza Anteczka bedzie miala 1,5 roku...:szok:

Karola zdroweczka!
Olgunia przyszly wyniki?
Czarna pchacz to duwwagen :-)

Laski jak potrzebujecie rolety do okien to w praxisie jest teraz akurat wyprzedaz rolet robionych w mojej firmie w tym rowniez przeze mnie :-) Moze traficie na moja naklejke? :-D

reklama
Do góry