reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry,
U mnie zdrowko juz lepiej ale z kolei claudia w nocy zaczela kaszlec :wściekła/y:
Wczoraj dostawlismy podwyzke za zlobek :wściekła/y:
Aneta wsyztskiego naj dla Oliwierka, zdroweczka przede wszystkich!
Olgunia trzymam kciuki ze pozytywny wynik badan :-) jak juz bedizesz cos wiedziec to daj koniecznie znac :tak::-)
Aniahaven milej wyprawy zycze i bezproblemowego zalatwienia papierow :tak:
Karola jak bede nma miescie to rozgladne sie za tymi tabletkami.
Anna jak nocka? dalej brak objawow?
Smoczyca ty dalej kimasz? :-)

A my jesteśmy już z powrotem w domu!:-D
O mało co a wrócilibyśmy bez paszportu bo się zasady zmieniły:cool2:...teraz na paszport w Ambasadzie czeka sie 3dni laski!:szok:
Ale pani była tak miła/ bylismy też pierwsi:eek:/ że udało nam się dostać go dziś!:-D:-D:-D
Wszystkim dziękuje za zaproszenie na kawkę - ale niestety czas gonił niesamowicie!:tak::tak::tak:Może kiedyś....

A tak poza tym gdzie sie podziwacie?:szok: Już południe a tu ostatni wpis sprzed 9.00!:-D:-D:-D

witajcie ..
u nas grypowo i ciezko to znosimy jakoś...ale mam inny problem:tak::tak:
wlasnie dostalismy wezwanie dla mikolaja na szczepienie przeciw grypie H1N1 i niewiem co zrobic jestem przeciwna wszelkim szczepionkom bo wydaje mi sie ze organizm powinnien sam sie bronic przed chorobami pozatym jest mnoswto opini negatywnych na temat tych szczepien.
Czy wy dla waszych pociech tez juz dostalyscie wezwania??? i jak myslicie co zrobic wezme pod uwage kazde zdanie ,niechce malemu zaszkodzic!!
ja napewno sie nie zaszczepie pomimo ze jestem w ciazy i powinnam podobno ale dzis mowie NIE NIE

reklama
Do góry