reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
przyszlam z gminy i zmoklismy jak kury:cool::crazy: tzn. bardziej ja bo Daanus ma ochraniacz:happy: ale dowiedz\ialam sie tyle ze nie musze wymieniac do 2016 w sumie na miejscu kapnelam sie ze przeciez niedawno wymienialam w PL prawko wiec nie jest jeszcze przeterminowane no ale upewnilam sie z urzedowych ust ze jeszcze nie musze :-)
ide cos gotowac dzisiaj kotlety z cykoria i moze jakis ziemniak

No to smacznego Gosiu!;-):-)

Moja Maja też dzisiaj ma jakiś senny dzień...Zasnęła przy obiedzie z pierogiem w ręku, gdzieś o 14.10 :-D a wstała tak przed 17:tak::tak::-) Jak na nią to szok...Bo ostatnio wieczorem jak zaśnie tak po 30 min się już budzi, choć w ciągu dnia zdrzemnie sie ok 30 min....:tak::sorry:

aniu proszę ;-)
pauka cieżko będzie bo ostatnio naprawdę nie robiłam scrapów, raz w miesiącu robie tylko kalendarz, a corela w ostanim czasie uzywałam do robienia banerów...
bombek nie robiłam jeszcze i nie wiem jak sie do tego zabrac:sorry:
ostatni scrap na 2 latka

O widzę że w temacie jesteście....:cool2:
Ja właśnie przed tygodniem wpadłam na pomysł żeby mojej babci zrobić taki album rodzinny na 80-te urodziny!:tak::tak::tak:Ale prawdę powiedziawszy nie wiem jeszcze od czego zacząć - wiec zebrałam na razie fotki z 3 państw:-D..i jutro zamiezam uderzyć do takiego scrapbookingowego sklepu na zakupy!
Tylko sie zastanawiam nad albumem....:eek:
Może mozeci mi podać linki do takich już gotowych albumów wykonanych tą metodą co bym się mogła zorientować w kwestii możliwośći!:-D:-D
Twiggless twoje prace dech zapierają!

Ania ja bym Ci poleciła wykonanie takiego albumu za posrednictwem Kruidvat... sciągasz sobie od nich oprogramowanie, dodajesz własne zdjecia, mozesz tez wstawić swoje opisy, ładnie całośc ubrać w kolory a oni ci to wydrukują w formie abumu-książki. Efekt końcowy to ładnie profesjnalne wykonanie a zarazem niepowtarzalne bo z Twoimi zdjęciami i słowami.

Powiem szczerze ze taka opcja mi tez przyszła do głowy...a jakaś stronka?:sorry:
Myślałam zeby nawet na takim gotowym albumie wprowadzić kilka koronkowych udogodnien....:eek::-D

reklama
Do góry