reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Czarna wlasnie mi tak powiedzieli a ja zapomnialam ze przeciez w PL byl obowiazek wymiany prawka 2 lata temu
Agasta ja jetaem duza a moj M. jeszcze wiekszy wiec dlatego rosnie nam taki chlop:-);-)
Aniu przeczytalam wczesniej ze Magdalena ma meza holendra dlatego nie musi jezdzic z dzieckiem do ambasady tylko do gminy. A co do albumu to ci powiem ze jak moja tesciowa miala urodziny to robilismy tez album tylko ze kazdy z rodziny musial cos napisac dla solenizantki i to nie tylko zyczenia byly ale i rozne historyjki z zycia(zwiazane oczywiscie z tesciowa) zakonczone puenta + zdjecia.Wyszla z tego dosyc gruba ksiazka:-p
Anna juz niedlugo ale sama pamietam ze te ostatnie 2 tyg. sa najgorsze bo kazdy dzien myslisz czy to dzisiaj
Twiglles robisz przesliczne zdjecia
a tak wyglada moj synus, na jednym jest z moja siostra w dniu chrzcin

Załączniki

• 40.jpg
    40.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 36
  • 39.jpg
    39.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 30
  • 41.jpg
    41.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 32
  • 37.jpg
    37.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Gosia Daanus jest boski :tak:

A to moja claudia podczas dzisiejszych pelzaczkow po domu i w zeszla niedziele na basenie :-)

Załączniki

• IMG_4108.jpg
    IMG_4108.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 08112009242.jpg
    08112009242.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 33
Agasta dzięki za ten link!Widzę że Claudia dotarła aż do kartki od Ann - my tez mamy taką!:-D
Gosiu fotki boskie- zwłaszcza te z kiełbachą i kapeluszu!:-)

Aniahaven na dole kartka od Ann a na gorze od Czarnej smoczycy :-) czyli najmlodsze dziewczynki z forum w komplecie :-D

Dzien Dobry

Moj brzdaczek dopiero sie budzi:-)wiec wcinam szybko platki i lece karmic bo spala grzecznie 4h wiec pewnie glodna.

Agasta a ten basen nie za plytki troszku dla tatusia:-D

Anna dawaj ta swoja Mala i bedziemy na ten rok juz w kaplecie:tak:

Gosiu juz wiemy po czym Daan taki duzy:tak:czy to polska kielbasa??

Do pozniej laseczki

Dzien dobry.
a ja sie rozchorowalam. Bol zatok, zatkany nos i do tego gardelko boli :wściekła/y:
Czarna oczywiscie ze basen za plytki :-D ale to jedyny w ktorym dziecko moze bez kola czy motylkow byc, wiec zmoczylismy z nim swoje tylki ;-)
Ide po sniadanko, bo w brzuchu zaczyna mi burczec

reklama
Do góry