reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Witam
Aniu aż się rozryczałam jak przeczytałam Twojego posta:-:)-:)-(
To jest pierwsze takie święto mojego taty:-:)-:)-( Za kilka dni rocznica jego śmierci, tak bardzo chciałabym tam teraz być...

Mam jakiś kiepski dzień dziś, wszystko mnie denerwuje i rycze od samego rana :-:)-:)-( Chyba pójdę pobiegać może mi przejdzie:confused::-:)-:)-(

miłego dnia

reklama
Aneta takie dni, kiedy wspomina sie bliskich, szczegolnie tych ktorych nie ma juz w okol nas, sa zawsze trudne...ale im tak na pewno wysoko w gorze jest znacznie lepiej...

Dziewczyny opiszcie mi prosze jak mzoe jak mnienj wiecej wygladaja skurcze bo sie zastanawiam czy nie sa to pierwsze moja, ale jakos nie jestem pewna bo nie mam pojecia jak to mzoe wygladac...mam taki dziwny bol w polowie brzucha.. taki jakby na okolo calego brzucha scisk...

Nie to 1 raz ale na dole tak mnie ciagnie ze szok:szok: wiecie ja sobie nie moge nawet wyobrazic jaki rodzaj bolu to sa te skurcze...:zawstydzona/y:

Aniu kochana tych prawdziwych nie sposob przeoczyc:-)teraz moze masz przed-skorcze,takie cwiczenia ktore wykonuje macica,brzuch sie wtedy spina i twardnieje.Pozniej bedzie tak samo tylko mocniej:tak:
Ja swoje pierwsze skurcze kojarzylam jako bol przy miesiaczce,jesli takie miewalasz.Przez pierwsze 4 godziny prawie ich nie zauwazalam a potem byly coraz silniejsze i zanim sie obejrzalam juz trzymalam Jessy:tak:w ramionach.
Jak czujesz bol to nie spinaj sie tylko oddychaj gleboko i spaceruj.Wogole im wiecej sie ruszasz tym lepiej.To jak rozgrzewka przed treningiem.
Wszystko bedzie OK nic sie nie martw
A tak wogole to ile dni zostaniesz w szpitalu po porodzie??Z tego co pamietam to chyba 3,a masz juz wszystko gotowe??Torba do szpitala spakowana??

reklama
Do góry