reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Hej, my juz po...:-)
Mlode dzielnie zniosly szczepienie, bylo tylko wielkie aaaaaaa przy wbijaniu igiel, a potem troche postekaly i w aucie zasnely i spia dalej.
Poza tym wszystko w porzadeczku... Claudia wazy juz 5250 i mierzy 57cm czyli przybrala od ostatniej wizyty miesiac temu 890g, a Natalia 5115 czyli przybrala 755g i mierzy 57,5cm. Nastepne szczepienie za 4 tyg. Plesniawek juz nie maja a i z glowkami juz lepiej ale mam dalej pilnowac.
Ide po kawe bo mnie dalej glowa boli...

reklama
Ann super że wszystko poszło sprawnie!:tak:
Anetko zdrówka i jeszcze raz zdrówka!:zawstydzona/y:Mam nadzieje że już niedługo zaświeci nad wami słońce!:-);-)
Ale mi narobiłyście smaka na to ciasto!Chyba sobie jutro też zrobie bo dziś jeszcze mnie prasowanie czeka!:eek::-D
Aniu mój Erni od urodzenia spał pod kołuderką..cienka była co prawda...ale mój zmarluch byl od urodzenia...i tak mu zostało!:dry:

hej hej
u mnie dzis bardzo tloczno, bom sama, moj R. ma "wyjsciowe", a ja mam kolezanki coreczke. jak na razie swietnie sie wszystkie 3 razem bawia :tak::-D

Moja wczoraj była na rewizycie u tej dziewczynki co się przeprowadzała ostatnio!:tak: I okazuje się że się już umówiły na wspólne "nocowanie"...
Co to będzie? nie wiem!:eek: bo to pierwsze spanie poza domem!:szok:

Hej ,hej
Aneta co za chamstwo się szerzy w tej hadze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Zdrówka życze całej rodzince.:tak:
Ania jutro ostatni dzień wakacji:tak:
Ann dzielne córeczki masz:tak: brawo!
Anno Michałek tez spał pod kocykiem a raczej dwoma:tak:
Sencilla jak się bawicie?:-)
Ja jutro znów do pracy ale tylko na 3 godz , pózniej wielkie przygotowania do imprezki:tak:

Ann gratuluję dla dzielnych dziewczynek no i oczywiście dla mamy również:tak:
Anna117 jedno auto mamy na NL tablicach, a drugie na PL i właśnie to na PL nam pomalowali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jeśli będziemy kiedyś zmieniać to tylko na NL:tak:
Karola masz rację, ja już powoli mam tej Hagi dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Skręcam na krzyżówce mając zielone, a przed oczami między samochodami (nie na pasach, ani na ścieżce dla rowerów) rowerzyści przejeżdżają, bo im się śpieszy i jednego dziś bym przejechała:szok::szok::szok: Następne.... jadę sobie wąską uliczką i idzie 3 Marokańczyków myślisz, że zeszli z tej jezdni, nie i jeszcze się głupio śmiali, bo na środku ulicy musiałam zahamować, bo przecież na chodniku to się im nie wygodnie idzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Karola zapomniałam, że Wy w ten weekend imprezkę macie, ale mam nadzieję, że w następny weekend się zobaczymy:confused::tak::tak::tak::-)

Właśnie wróciłam ze szkoły idę, coś przekąsić...

Dobranoc:tak:

A ja skończyłam właśnie prasowanko,3 godzinki!:tak:
Anetko nie tylko w Hadze tak chodzą!:-DMi też czasem ciśnienie podnoszą piesi!:zawstydzona/y:no ale cóz...
Karola u nas wolne dzieci mają jeszcze w poniedziałek! A co za imprezka?:confused:
A jutro ja pracuję do 17.00:eek: potem mam w planach jeszcze zakupy....bo mój M idzie w sobote do pracy...A do tego moja holenderska opiekunka Erniego się rozchorowała i nie wiem co to będzie!:-(
Zmykam do łóżka....Słodkich snów!

reklama
Dzien Dobry Wszystkim

Ja szybko paltki i zaraz mykam ukrasc jeszcze kilka minutek snu.Jessy chrapie juz w najlepsze po jedzonku :-)
Aniu Karola to pewnie Michasia urodzinki wyprawia :tak:
Chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Ann gratulacje dla dziewczyn,naprawde twarde sa i ty tez.Ale one rosna :szok: moja Jessy to przy nich szczypiorek :-D:-D:-D
Aneta mojej siorce kiedys pod C1000 porysowali smochod,caly bok i maske:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie zrobisz.Ale ja byla bym sklonna uwierzyc ze to "nasi" bo czesciej niestety ze strony polakow spotykalam sie z aktami wandalizmu i nietolerancji niz u holendrow,a u nas to polakow az sie roi.

My wczoraj bylysmy w odwiedzinach u znajomej i wracajac do domku zajechalysmy do mojej EX-pracy :-) szef(ktory ma ponad 2m wzrostu)od razu porwal mi Jessi,malo nie utonela w jego iwelkim uscisku :szok: dobrze,ze troche podrosla ;-) bo by jej widac nie bylo

Rozmawialam wczorah z Mama i przyjedzie do nas juz w 2 tyg.grudnia.Dobrze sie skalda bo na 7 mamy znowu szczepienia :-( i przyda mi sie wsparcie bo pewnie znowu wymiekne :no: a 10.12 idziemy jeszcze do szpitala na USG bioderek.

uciekam milego poranka i smacznego sniadanka

Do góry