reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Same tego chcialyscie,ale zatuszowalam co nieco.

Załączniki

• kupka 2.jpg
    kupka 2.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Czarna niezła kupa:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D A Jessi chyba też przerażona ta kupka jest:-D:-D:-D
Ania mam nadzieję ,że się kiedyś poznamy...:tak::tak: Czasem bywam w twoich okolicach:tak::tak:
Sencilla fajnie że nie jestem sama we wczesnym wstawaniu:tak:
Mój tato już dojechał ale jestem happy!!!:tak::cool2:

Czarna my taką siatkę centylową prowadzimy też w CB...mały urodził sie 4600 i rósł w swoim tempie....nigdy sie z nią niezgadzał!:-D
Zawsze gdzieś po górnych granicach norm balansował...zresztą Karina też!:tak:
Karina obecnie nosi 122-128:szok::-) a pani powiedziała żebym się normami nie przejmowała ze wzgledu na tatusia właśnie!

Karola no myśle!:tak:

Kurcze Aniahaven, to mój mikrusek jest bo ciuchy r 86 są jeszcze czesto za duze, a tatus tylko 10 cm niższy od Twojego męza, ale pewnie to przeze mnie, bom kurdupel :-D

Karola, ale masz fajnie :-)

Powiem wam dziewczyny co wczoraj zobaczyłam....:-);-)
Siedzielismy sobie z moim w kuchni i piliśmy kawkę...w pewnej chwili stwierdziłam ze coś za cicho w pokoju więc poszłam zobaczyc co oni tam majstrują!:dry:
Ide na palcach-zaglądam a tam Erni dziadkiem do orzechów sam sobie łupi orzechy włoskie i wcinają!:confused:
Podpatrzył tate jak to robi...a że rączki ma silne więc umie sobie sam orzecha zmiażdżyć!:szok::szok::szok:
Po co komu głowe zawracać!:-D:-D:-D
Beauty a ile masz wzrostu? Ja tez duża nie jestem...169cm!;-)

reklama
Nie no, Ania, co za maly spryciarz! Ale sie usmialam! to musial byc swietny widok :tak:
Mnie leb boli po calym dniu z tymi moimi malymi, ale na szczescie za godzinke zmywam sie na kurs ;-)
Moje dziewczyny tez nawet duze sa jak na swoj wiek, ale szczuple. Wysokie to chyba po mamusi, ja mam 180 cm :tak::szok::-D

Do góry