reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Siatki Centylowe - sprawdź wagę dziecka - prawidłowy rozwój dziecka
to jest fajna stronka dziewczyny,mozna zrobic wykres wzrostu maluszka i regularnie dodawac nowe pomiary
to jest fajna stronka dziewczyny,mozna zrobic wykres wzrostu maluszka i regularnie dodawac nowe pomiary
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czarna niezła kupa A Jessi chyba też przerażona ta kupka jest
Ania mam nadzieję ,że się kiedyś poznamy... Czasem bywam w twoich okolicach
Sencilla fajnie że nie jestem sama we wczesnym wstawaniu
Mój tato już dojechał ale jestem happy!!!
Ania mam nadzieję ,że się kiedyś poznamy... Czasem bywam w twoich okolicach
Sencilla fajnie że nie jestem sama we wczesnym wstawaniu
Mój tato już dojechał ale jestem happy!!!
Czarna my taką siatkę centylową prowadzimy też w CB...mały urodził sie 4600 i rósł w swoim tempie....nigdy sie z nią niezgadzał!
Zawsze gdzieś po górnych granicach norm balansował...zresztą Karina też!
Karina obecnie nosi 122-128:-) a pani powiedziała żebym się normami nie przejmowała ze wzgledu na tatusia właśnie!
Karola no myśle!
Zawsze gdzieś po górnych granicach norm balansował...zresztą Karina też!
Karina obecnie nosi 122-128:-) a pani powiedziała żebym się normami nie przejmowała ze wzgledu na tatusia właśnie!
Karola no myśle!
anna117
Fanka BB :)
Czarna o matko w moim biegunkowo-wymiotnym stanie jakos potrafie Jessy zrozumiec
Karola ciesz sie tata!!!:-)
Niunia witaj w nl:-)
Karola ciesz sie tata!!!:-)
Niunia witaj w nl:-)
Powiem wam dziewczyny co wczoraj zobaczyłam....:-);-)
Siedzielismy sobie z moim w kuchni i piliśmy kawkę...w pewnej chwili stwierdziłam ze coś za cicho w pokoju więc poszłam zobaczyc co oni tam majstrują!
Ide na palcach-zaglądam a tam Erni dziadkiem do orzechów sam sobie łupi orzechy włoskie i wcinają!
Podpatrzył tate jak to robi...a że rączki ma silne więc umie sobie sam orzecha zmiażdżyć!
Po co komu głowe zawracać!
Beauty a ile masz wzrostu? Ja tez duża nie jestem...169cm!;-)
Siedzielismy sobie z moim w kuchni i piliśmy kawkę...w pewnej chwili stwierdziłam ze coś za cicho w pokoju więc poszłam zobaczyc co oni tam majstrują!
Ide na palcach-zaglądam a tam Erni dziadkiem do orzechów sam sobie łupi orzechy włoskie i wcinają!
Podpatrzył tate jak to robi...a że rączki ma silne więc umie sobie sam orzecha zmiażdżyć!
Po co komu głowe zawracać!
Beauty a ile masz wzrostu? Ja tez duża nie jestem...169cm!;-)
reklama
Nie no, Ania, co za maly spryciarz! Ale sie usmialam! to musial byc swietny widok
Mnie leb boli po calym dniu z tymi moimi malymi, ale na szczescie za godzinke zmywam sie na kurs ;-)
Moje dziewczyny tez nawet duze sa jak na swoj wiek, ale szczuple. Wysokie to chyba po mamusi, ja mam 180 cm
Mnie leb boli po calym dniu z tymi moimi malymi, ale na szczescie za godzinke zmywam sie na kurs ;-)
Moje dziewczyny tez nawet duze sa jak na swoj wiek, ale szczuple. Wysokie to chyba po mamusi, ja mam 180 cm