reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Dzień dobry!

Ann spóźnione gratulacje dla Twoich panien!:sorry::-DI nie martw się pamietam o środzie!:tak::tak::tak:
Sencilla Tobie również gratuluję bycia świeżo upieczoną ciocią!!!:-)
Karola ja moje traktorki na 2gie urodzinki E.sama zrobiłam z masy solnej....i osadziłam na wykałaczkach!:rofl2::-D

reklama
dzien dobry
karola dobrze to ujelas :-D Mala wstala niecala godz temu a byly juz 2 kupki :szok:
Ann spoznione gratulki dla dziewczynek
Sencilla dla ciebie rowniez gratulki z okazji zostania ciocia :D
Pauka ja nie mowie ze wszystkie zlobki i przedszkola w pl sa zle :no: Ale te ktore znam akurat sa :-D Kidys to sie panie bardziej mialy na bacznosci, bo wiem jak mama mowila, ze jak moj brat zwial z przedszkola w zimie w samym rajstopach i papciach i szedl 2 km do niej do pracy :szok: i nawet nikt go na ul nie zaczepil zeby spytac gdzie idzie :szok: to taka zadyme w przedszkolu zrobila ze nawet do lazienki panie z nim chodzily do ostatniego dnia w przedszkolu :tak::-) A z tym synkiem znajomej to panie sobie nic z tego nie zrobily ze zwial, i "nie przyszlo im do glowy ze moze sprobowac zwiac jeszcze raz" slowa dyrektorki :eek:

Dzis idziemy o 14 do cb, wiec spytam o co chodzi z tymi kupkami, bo przeciez ile mozna kupkac po 5-7 razy dziennie :szok: Poza tym nic innego malej nie dolega, wiec ja tlumacze to sobie zabkami, no bo czym innym.

Wlasnie skonczylam jesc sniadanko, zaraz biore sie za sprzatanko :-D

Milego dnia

Bry...:-)

Agasta na te kupki to najlepiej podawać małej probiotyki np. Lakcid czy coś takiego...Albo poprostu gotuj małej marchewkę z ryżem:tak::tak::tak: Trzeba też ograniczyć owocki, nawet takie ze słoiczka...:tak::-) Powinno pomóc!
A co do tej Twojej znajomej to zastanawia mnie w jaki sposób ona zareagowała, jak dziecko nie zostało znowu przypilnowane...???Czy zgłosiła tą sprawę do Kuratorium????:szok::szok::szok:Ja bym tej sprawy nie popuściła, bo dziecko pozostaje pod opieką przedskola od momentu wejścia do grupy i dopóki nie zostanie zabrane z grupy przez rodzica!!! Ta sprawa nadaje sie nawet do powiadamienia odpowiednich władz np.Policji!

Aniu świetne te Twoje traktorki...Masz kochana talent artystyczny:tak::tak::tak::-) Jak się robi tę masę solną, bo wiem, że to jest jakaś procedura prawda??!

Toola, Bira, Robale, Magda a wy gdzie?????:szok::tak::sorry:
A ja witam sie z deską do prasownia....

Hej, ja dziś już po zakupkach kupiłam sobie kozaczki a raczek botki.
Aniuhaven jak się czuje synuś? Traktorki super na tym torcie
Agasta daj znać co w cb powiedzieli, faktycznie coś nie tak skoro niunia Wasza tyle kupki robi. Swoją drogą powinnaś być dumna takie wyróżnienie spotkało Cię w pracy.
Pauka miłego prasowania

Pauka kolezanka zajela sie tym w odp sposob. Zlobek zostal skontrolowany przez BHP i dostali nakaz podwyzszenia klamek w drzwiach, zamontowania domofonu itp :tak:
Co do owockow to mala je uwielbia i nie wyobrazam sobie ze mialabym jej ich nie podawac :zawstydzona/y: ja jej daje tylko i wylacznie swieze, ze sloiczkami daaaaaaaaawno skonczylismy :tak:
A marchewke z ryzem jadla wlasnie wczoraj :-)

Bry :-)
Ann buziaki dla Twoich dziewczyn z okazji wczorajszej miesięcznicy :tak:

Paukafigurki możesz zrobić ze sztucznego marcepana, będą zjadliwe. Ja z tego robiłam małemu na dwa latka tort w kształcie samochodu ;-). A tu przepis Wielkie Żarcie - Przepis - marcepan sztuczny Wielkie Żarcie - Przepis - Marcepan Sztuczny II

Agasta skoro mała robi tak często kupki, to lepiej ograniczyć teraz troche podawanie swieżych owoców.

Ja dopiero wróciłam z wojaży i biore sie za jakieś śniadanie :rofl2:
Co robicie dzis na obiad? Znowu nie mam pomysła :no:;-)

Hej.....

Ja właśnie kawkę pije, bo skończyłam na dziś prace!:tak:
Beauty witaj....pozwoliłam sobie wkleić ten przepis na marcepan na kącik kulinarny - bo napewno jeszcze nieraz się przyda!:-D
Co u twojego Szymonka?Gada dużo?:sorry:napisz jak wam się układa i czy chodzi on tez do przedszkola i jak to znosi?:tak:
Robale synuś ma się ok- córcia też.Byli bardzo dzielni na wczorajszym pobraniu krwi...nawet DYPLOM DZIELNEGO PACJENTA dostali:-D!
A pani co nas kłuła nawet:szok: pare słów po polsku umiała....wyniki będą w środe!
Agasta ja bym się na twoim miejscu bardzo nie martwiła tymi kupkami jesli to jedno dniowy incydent!:-D:-D:-D
Ann jak wam poszło?Tzn jak dziewczynki?:sorry::eek:
Sencilla a Ty co tak oszczędnie dzisiaj?:cool2:

U nas obiad żurek z jajeczkiem i kiełbaską!

reklama
Aniu, oszczednie, bo bardzo pracowicie.. czytam Was tylko czasami.. Rano bylam na fitness z maluchami, pozniej pedem cos zjesc, pozniej do przedszkola, wrocilam z TOsia, uspilam bączka, a teraz mam... aaaa!!! jedyne 45 minut na dokonczenie projektu... :eek::szok::szok::szok::szok:

Do góry