reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

reklama
Anihaven juffen w holandii to czesto panie nauczycielki Podejrzewam ze uslyszalas to slowko gdzies w szkole :-) Zwane rowniez juffrouw. Slowko jest troche starodawne i okresla sie nim niezamezne kobiety :-)

Ostatnia edycja:
Agasta dziekuję za tłumaczenie...:tak: dostaliśmy takie obrazek ze szkoły i tam pisało juffenfest i mnie to zaciekawiło bo tego słówka nie znam...:sorry:
Czyli to coś w stylu DNIA NAUCZYCIELA...:-D
Pauka piernik z gruszkami brzmi intrygująco....mniam!

czesc dziewczyny
wszystkie dzisiaj widze w piekarnikach siedza:-):-) moj M tez wczoraj zrobil ciasto i bylo takie dobre ze pol zjedlismy a pol wzielam do pracy wszyscy wylizali talerze,a jak sie okazalo bylo to gotowe ciasto z paczki ktore bardzo szybko sie robi wiec dzisiaj powtorka byla ale nie wiem jak sie nazywa chyba mon cher:eek::eek::sorry:
dzisiaj bylismy z malym pierwszy raz na basenie -przeszczesliwy, a glodnyyyyy po wszystkim myslalam ze nas pozjada:szok::szok::-D:-D
za tydz. jade na 2 tyg. do polski juchuuuu:-):-):-) nareszcie odpoczne troche i wyspie sie do oporu bo ostatnio na wszystko brakuje mi czasu
musze sie wam pochwalic ze zmienilam prace od 1 listopada zaczynam, najgorsze ze z samymi holendrami bede pracowac:szok::szok: a najlepsza byla rozmowa kwalif. facet bardziej mnie przekonywal do tej pracy niz ja jego:-D:-D:-D
Ann widzialam twoje dziewczyny na NK przeslodkie, takie ze tylko je zjesc i takie oczy duze
moj Daanus rosnie jak zwariowany czekam kiedy mu zeby pojda, ale jak narazie nic nie widze ma troche niespokojne noce czasami marudny w dzien nie wiem czy to jakies wstepne objawy:confused::confused::confused:
ale sie rozpisalam:szok:
dobrej nocki dziewczyny i udanego weekendu

reklama
Aniahaven to pewnie bedzie cos w stylu dnia nauczyciela, dobrze myslisz :tak:
Gosia fajnie ze do nas zajrzalas. Wstaw jakies fotki Daana bo juz kupe czasu go nie pokazywalas :-) Pewnie zmienil sie chlopak nie do poznania :-)
Gosia ja z kolei dostalam z pracy ankiete z pytaniami typu jak mi sie pracuje, jak mnie traktuja moi szefowie i koledzy w pracy, ile mam zamiar w firmie jeszcze pracowac, jakie mam ambicje, jaka sie moje wady i zalety, czy mam jakies zarzuty i czy mam pomysl na polepszenie pracy:-D

A ja nie pieke nic, bo nie mam dla kogo :-D

Co do pupki claudii to maka ziemniaczana jest jednak niezawodna :-):tak::-D

Widze ze juz sie zaczynaja pustki weekendowe, wiec za wczasu zycze wszystkim milego weekendu :-)

Do góry