reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

No ja w końcu skleciłam obiad....:-DMięsko duszne, suróweczka z białej kapusty,ziemnaczki i kompocik!:tak:
Anetko nadal trzymam kciuki za twojego męża....;-)
Ja też wybieram sie juz drugi tydzien do IKEI ale po komode bo nam się ciasno w szafie zrobiło....:zawstydzona/y::-)
Zmykam nakryc do stołu....

reklama
ja was podcztytuje ale na pisanie weny brak....

my dzis mielismy kapusniaczek i makaron z sosem,warzywami i piersia... w sumie to obiado-kolacja...

wiktoria marudna jest jak nie wiem co:crazy: i chyba kararek sie zacznie:-(

Niunia moze Wiki przechodzi bunt dwulatka?
Aniahaven ja jade do Ikei we wtorek bo brat sie przeprowadza i jedziemy na zakupy do nowego domu :-):tak::-)
A mi sie podoba taka biala toaletka z lustrem w ikei ale nie mam na nia miejsca :-(

Aniu ja już w szafy nie tak dawno się zaopatrzyłam:tak::tak::tak: Kupiliśmy do chłopaków pokoju komodę i biurko do tego dużą szafę, bo stara się rozlatuje, ale właściciel mieszkania nie pozwolił nam jej wyrzucić, więc szafa stoi na razie w naszej sypialni:baffled: i ciasno się zrobiło, bo chłopców pokój mały, a nasza sypialnia do ogromnych nie należy:no:
Ostatnio nasz sąsiad zaproponował nam mieszkanie za 700 inc na parterze w Hadze, 3 sypialnie i salon, po remoncie, ale mój M nie miał ochotę na przeprowadzkę, a jak już go przekonałam to mieszkanie zostało już wynajęte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niunia mój Oli od dziś również ma katar:-( i do tego od 3 dni jest mega marudny, non stop płacze:-(

Lasagne gotowa:tak::tak::tak:, uciekam pod prysznic, bo za godzinkę mężuś wraca:-)

Anetko to faktycznie szkoda tego mieszkania....:zawstydzona/y::sorry2:
Widzę że katarek nie tylko mojego synka dopadł dziś rano:-D ale już zapodałam mu ibum i na razie nie ma większych dolegliwości a nawet katar znikł:tak:.
Agasta ta toaletka też mi się podoba ale to komody potrzebuje na gwałt...bo bez przerwy wszytko mam do góry nogami.....:-)a szafe mamy zabudowaną w ścianie!Mimo to nie mieszczę się tak już z moim....
Niunia a co ty tak bez weny bez przerwy?:sorry2::confused:
Piszcie dziewczyny bo nowe mamy zamilkły, świeżo upieczone mamy bardzo zajęte:-D ale to oczywiśce rozumiemy!
Dobranoc laseczki.....

wstrętny katar:crazy: mam nadzieje że szybko jej przejdzie ... ale widze że nie tylko wiki się męczy..

agasta- mam nadzieje że to nie jest bunt dwulatka, że to tylko chwilowe bo już sił mi brakuje na te jej marudzenie-gdyby mówiła byłoby mi łatwiej a tak niekiedy nie wiem o co jej chodzi i sie denerwuje mały nerwusek...

aneta- ja już mojemu P mówiłam że przydałaby się kolejna szafa na ciuszki wiki zeby wisiały bo juz w naszej szafie nie ma miejsca:baffled: ale to może jak zmienimy mieszkanie na większe..

Niunia a co ty tak bez weny bez przerwy?:sorry2::confused:
ostatnio nie miałam czasu żeby się zabrać za pisanie:sorry2:
w sumie przynajmniej mi troche czas zleciał... ale moge oszaleć z wiktorią.. przydałby mi się odpoczynek...:zawstydzona/y:
mam b. niskie ciśnienie i chyba musiałabym odiwedzić lekarza...:confused:
ech juz nie narzekam więcej...:sorry2:

dzien dobry
niunia ja chyba wybiore sie do lekarza po jakies prochy na spanie bo dzis znowu malo spalam. NIc tylko sie przewracamz jednego boku na drugi :wściekła/y:
Aneta 700 euro incl za mieszkanie w Hadze? :szok: My placimy na odludziu :)-D zartuje) ok 543 samego czyszu, wiec incl wychodzi nas to ok 800 ma miesiac, wiec wychodzi na to ze niezla okazje przegapiliscie :-(

A gdzie sie podziewaja bira i toola?

ide mala budzicm bo czas wyjezdzac do ukochanej tesciowej :-)

Milego dnia laski

reklama
Witam
widze ze na tapecie watek mieszkaniowy, u nas nadal remont, bo od pol roku siedzimy w niewyremontowanym, a uparlam sie ze przed narodzinami w koncu dom, musi wygladac jakos, a do domu jeszcze wiele nam brakuje, moze jakos pomalu sie uda...a w gole jesli mozecie powiedszic to jak ceny sie wachaja wlasnie w duzych miastach za domy czy mieszkania?
Narazie zmykam do szkoly milego dnia

Do góry