reklama
Aniahaven u mnie dzis mielone stroganof i ziemniackzi a do tego zamsmazane buraczki moje ulubione :-)
A my bylysmy z mala rowerem na mieescie zrobic probe genaralna fotelika :-) Mala zachwycona ja tez, jeszcze tylko buggy dragera musze zamontowac
A gdzie reszta kobitek sie podziewa?
Anety, Gosi, dawno u nas nie bylo...
A my bylysmy z mala rowerem na mieescie zrobic probe genaralna fotelika :-) Mala zachwycona ja tez, jeszcze tylko buggy dragera musze zamontowac
A gdzie reszta kobitek sie podziewa?
Anety, Gosi, dawno u nas nie bylo...
anna117
Fanka BB :)
Ano zimno jak nie wiem brrrrr
Agasta no to teraz bedziesz miec rowerowe przejazdzki z coreczka
Agasta no to teraz bedziesz miec rowerowe przejazdzki z coreczka
anna117
A u mnie dzis na obiad ryz z truskawkami bo innych pomyslow brak....
Czarna_Smoczyca
A my schabowe i ziemniaczki do tego.Tez mam ochote na buraczki,ale pogoda nieciekawa dzisiaj i nie chcialam z mala sie szwedac po dworze.Moze pogonie mojego jak wroci z pracy.
A Jessy dzisiaj jakas spokojniejsza,zeby nie zapeszyc i nie przechwalic hehe,ale nocka byla naprawde znosna.Nie wiem kiedy ostatni raz tyle spalam
Milego wieczorku bo ja juz dzisiaj raczej nie zajrze.
Dobranoc
A Jessy dzisiaj jakas spokojniejsza,zeby nie zapeszyc i nie przechwalic hehe,ale nocka byla naprawde znosna.Nie wiem kiedy ostatni raz tyle spalam
Milego wieczorku bo ja juz dzisiaj raczej nie zajrze.
Dobranoc
reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was
Agasta jestem:-) Fajna foteczka na stronie firmowej Gratulacje:-)
Sencilla chodzi mi o nuty dla dzieci, a w necie szukała, ale większość nut są do kupienia niestety W wolnej chwili proszę Cię o przepis na Lasagne
Karola jak Ci urlopik mija, jak u Was pogoda
Aniu mężuś dziś na obiadek skrzydełka zrobił, sałatkę grecką i ziemniaczki:-) Teraz pojechał do szkoły, a ja chyba zrobię Lasagne na kolacje, bo coś bym zjadała, ale nie wiem sama co
Aniu117 ryż z truskawkami Brzmi całkiem całkiem
Ja dziś w pracy byłam, a tak mi się rano nie chciało wstać Do późna wysyłałam męża CV do różnych firm, bo nadal bez pracy niestety:-(
Bira co u Ciebie Powiedz mi o której i gdzie jest to spotkanko dla matek w środy Może się wybiorę
Wczoraj się wybrałam do Ikea po nowe garki i zostawiłam 99e za 2 garnki i kilka talerzy Stare (roczne) garki szlak trafił, a dałam w PL za nie prawie 200zł
W sobote byliśmy na 2 urodzinach dziecka naszych znajomych impreza się udała
Beauty, Twiggles, Magdalena, niunia, natka, agnes... i cała reszta gdzie jesteście
Miłego wieczoru
Agasta jestem:-) Fajna foteczka na stronie firmowej Gratulacje:-)
Sencilla chodzi mi o nuty dla dzieci, a w necie szukała, ale większość nut są do kupienia niestety W wolnej chwili proszę Cię o przepis na Lasagne
Karola jak Ci urlopik mija, jak u Was pogoda
Aniu mężuś dziś na obiadek skrzydełka zrobił, sałatkę grecką i ziemniaczki:-) Teraz pojechał do szkoły, a ja chyba zrobię Lasagne na kolacje, bo coś bym zjadała, ale nie wiem sama co
Aniu117 ryż z truskawkami Brzmi całkiem całkiem
Ja dziś w pracy byłam, a tak mi się rano nie chciało wstać Do późna wysyłałam męża CV do różnych firm, bo nadal bez pracy niestety:-(
Bira co u Ciebie Powiedz mi o której i gdzie jest to spotkanko dla matek w środy Może się wybiorę
Wczoraj się wybrałam do Ikea po nowe garki i zostawiłam 99e za 2 garnki i kilka talerzy Stare (roczne) garki szlak trafił, a dałam w PL za nie prawie 200zł
W sobote byliśmy na 2 urodzinach dziecka naszych znajomych impreza się udała
Beauty, Twiggles, Magdalena, niunia, natka, agnes... i cała reszta gdzie jesteście
Miłego wieczoru