reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

no ja to sie rozpissalam a wy tylko bry i nic wiecej :-D
chyba pogoda tak na nas dziala ze "malopisowne" dzis jestesmy...

Ostatnia edycja:
reklama
Aniahaven u mnie dzis mielone stroganof i ziemniackzi a do tego zamsmazane buraczki moje ulubione :tak::-)

A my bylysmy z mala rowerem na mieescie zrobic probe genaralna fotelika :-) Mala zachwycona ja tez, jeszcze tylko buggy dragera musze zamontowac :tak:

A gdzie reszta kobitek sie podziewa?

Anety, Gosi, dawno u nas nie bylo...

Aniahaven u mie obiad prawie gotowy, mysle ze o 17:15 bede juz po obiedzie :-D:tak:
Anna117 dawno nie jadlam ryzu z truskawkami, ale narobilas mi smaka

A my schabowe i ziemniaczki do tego.Tez mam ochote na buraczki,ale pogoda nieciekawa dzisiaj i nie chcialam z mala sie szwedac po dworze.Moze pogonie mojego jak wroci z pracy.
A Jessy dzisiaj jakas spokojniejsza,zeby nie zapeszyc i nie przechwalic hehe,ale nocka byla naprawde znosna.Nie wiem kiedy ostatni raz tyle spalam :-D

Milego wieczorku bo ja juz dzisiaj raczej nie zajrze.
Dobranoc

reklama
Witam Was:tak:
Agasta jestem:-) Fajna foteczka na stronie firmowej:tak: Gratulacje:-)
Sencilla chodzi mi o nuty dla dzieci, a w necie szukała, ale większość nut są do kupienia niestety:baffled: W wolnej chwili proszę Cię o przepis na Lasagne:tak:
Karola jak Ci urlopik mija, jak u Was pogoda:confused:
Aniu mężuś dziś na obiadek skrzydełka zrobił, sałatkę grecką i ziemniaczki:-) Teraz pojechał do szkoły, a ja chyba zrobię Lasagne na kolacje, bo coś bym zjadała, ale nie wiem sama co:-D
Aniu117 ryż z truskawkami:confused: Brzmi całkiem całkiem:tak:

Ja dziś w pracy byłam, a tak mi się rano nie chciało wstać:no::no::no: Do późna wysyłałam męża CV do różnych firm, bo nadal bez pracy niestety:szok::-(
Bira co u Ciebie:confused: Powiedz mi o której i gdzie jest to spotkanko dla matek w środy:confused: Może się wybiorę:rofl2:

Wczoraj się wybrałam do Ikea po nowe garki i zostawiłam 99e:szok: za 2 garnki i kilka talerzy:baffled: Stare (roczne) garki szlak trafił, a dałam w PL za nie prawie 200zł:baffled:
W sobote byliśmy na 2 urodzinach dziecka naszych znajomych:tak: impreza się udała:tak::tak::tak:

Beauty, Twiggles, Magdalena, niunia, natka, agnes... i cała reszta gdzie jesteście:confused:

Miłego wieczoru:tak:

Do góry