reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam, witam...
Ja mam dziś labę Wczoraj wyprałam i posprzątałam z mężusiem całe mieszkanie, a dziś idziemy po południu na imprezę urodzinową Zakupy zrobiłam w czwartek, więc mam weekendowy luz
Obiadek już się robi zapiekanka makaronowa z mielonym i z serem:-)
Kończę śniadanko i uciekam z dzieciaczkami na spacerek
Sencilla jak spędziliście skórzaną rocznicę ślubu:-)
Miłego weekendu kochane
Ja mam dziś labę Wczoraj wyprałam i posprzątałam z mężusiem całe mieszkanie, a dziś idziemy po południu na imprezę urodzinową Zakupy zrobiłam w czwartek, więc mam weekendowy luz
Obiadek już się robi zapiekanka makaronowa z mielonym i z serem:-)
Kończę śniadanko i uciekam z dzieciaczkami na spacerek
Sencilla jak spędziliście skórzaną rocznicę ślubu:-)
Miłego weekendu kochane
anna117
Fanka BB :)
Czesc
ja dzis wstalam troche nabuzowana, musze sie uspokoic zanim m. wroci z pracy inaczej awantura murowana
ja dzis wstalam troche nabuzowana, musze sie uspokoic zanim m. wroci z pracy inaczej awantura murowana
anna117
Dziewczyny mma prosbe jesli znacie jakies duuuze fajne sklepy z dzieciecymi artykulami w Holandii to prosze podajcie chocby strony www.
Prosze bardzo...:-)
Baby-Dump | De grootste online webshop voor duizenden baby artikelen zoals autostoeltjes, babykamers en kinderwagens
Babyuitrusting, babykleding en zwangerschapsmode- baby-walz - Al het goede voor mijn baby
BabyPlanet - Webwinkel
Prenatal | Autostoeltjes
P.S. Tak wogole to dzien dobry...:-)
Ann ty jak zawsze pełen serwis informacyjny co sie tyczy linków!
A my właśnie dotarliśmy do domu ze zwierzaków,trochę wietrznie ale maluchy poszalały z kozami....;-).
Po drodze kupiłam polski chlebek,pączki i świeże truskawki od rolnika...chyba będzie galaretka z nimi!;-)
Chate mam czystą więc nie sprzątam, zakupy zrobiłam w czwartek...Anetko łącze się z tobą!w leniuchowaniu dzisiaj!
Aniu117 ja też mam taki humor dzisiaj ale już zdążyłam mężowi przez telefon nawtykać!To pewnie ten wiatr....
Moje plany na popołudnie? PRASOWANKO!!!!!!
Narka.......
A my właśnie dotarliśmy do domu ze zwierzaków,trochę wietrznie ale maluchy poszalały z kozami....;-).
Po drodze kupiłam polski chlebek,pączki i świeże truskawki od rolnika...chyba będzie galaretka z nimi!;-)
Chate mam czystą więc nie sprzątam, zakupy zrobiłam w czwartek...Anetko łącze się z tobą!w leniuchowaniu dzisiaj!
Aniu117 ja też mam taki humor dzisiaj ale już zdążyłam mężowi przez telefon nawtykać!To pewnie ten wiatr....
Moje plany na popołudnie? PRASOWANKO!!!!!!
Narka.......
reklama
Czarna_Smoczyca
Hehe ja tez prasuje,pierwszy raz od porodu :-) bo do tej pory mialam pomocnikow tych chcianych i niechcianych ;-)
Dzisiaj odwiedzin ciag dalszy ale tylko 2 tury a na jutro jedna jak narazie.
Patki i milego popoludnia i wogole Weekendu
Dzisiaj odwiedzin ciag dalszy ale tylko 2 tury a na jutro jedna jak narazie.
Patki i milego popoludnia i wogole Weekendu