reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Holandia

Anna Michaś zostaje z koleżanką:tak: Zaufana i miła osoba:tak:
My dziś mieliśmy barszcz z uszkami i rybę z ziemniakami i fasolka szparagowa:happy:
Ania tak w końcu weekend:-)
Czarna powoli bedzie coraz lepiej i coraz więcej snu:tak::tak:;-)
Musze się zabrać do jakiegoś pakowanie ,a mam lenia:eek:

reklama
Witam i ja:tak:
Pisałam wcześniej, ale mi posta skasowało:wściekła/y:
Karola u mnie również ziemniaki, rybka i fasolka:-D:tak::-)
Bira fajnie, że wczoraj usypianie poszło Wam lepiej:tak:, a jak dziś Wam poszło:confused:
DZIEWCZYNY ZOBACZCIE JAKI NAS WEEKEND CZEKA :szok::szok::szok:
Den Haag
rain.png

14°C
Huidige situatie: Motregen
Wind: W met 35 km/h
Luchtvochtigheid: 87%
chance_of_rain.png
18° | 12°vr
chance_of_rain.png
18° | 12°za
chance_of_rain.png
19° | 15°zo
chance_of_rain.png
20° | 15°ma :szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie znoszę takiej :no::no::no::no::no::no:

Dziś w szkole nie było mojej kumpeli Polki:no: i tak się rozgadałam po niderlandzku z jedną Bułgarką:szok::szok::szok:, że nauczycielka nie mogła się nadziwić :szok::szok::szok::-D:-D:-D Powiedziała, że od następnej lekcji Jola siedzi na początku, a ja na końcu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Co prawda obie jesteśmy mniej więcej na tym samym poziomie znajomości języka, więc nasza rozmowa wyglądała trochę "ślimaczo":-D:-D:-D:-D, ale dałyśmy radę:tak::-):-):-) Eh musiałam się pochwalić:-D
Kupiłam dziś Nikusiowi keyboard z mikrofonem i był zachwycony:-), a ja razem z nim:tak::tak::-D Udało mi się zagrać nawet sto lat, oda do młodości itp (pamiętam z dzieciństwa :-)):tak:
Sencilla prośbę kieruje głównie do Ciebie... masz może jakieś nuty w pdf:confused: lub dzwonki tzn C C1 D itp
Czarna fajnie, ze mała już szybciej się najada:tak: Ja Nikusia urodziłam w 8 miesiącu ciąży i miał silną żółtaczkę, też tak długo przy piersi wisiał, ale pielęgniarki mi go zabierały po max godzinie, bo musiał w inkubatorze leżeć:-(
Oczka mi się już kleją, więc mykam spać.
Dobranoc

Ostatnia edycja:
hej mamuśki z Hagi!!!jestem tu nowa :tak:pozdrowionka a jak wieczorek u Was bo ja właśnie mam chwilke dla siebie wszyscy smacznie śpią a ja:-)...mojej małej rybce idą zębole i jest straszna w dzień

reklama
Do góry