reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry:-)
Ina w przedszkolu, więc zaraz się ulatniam z koleżanką:-) Nocka ok:-) mam nadzieję, ze tak już nam zostanie:-)
Ina w przedszkolu, więc zaraz się ulatniam z koleżanką:-) Nocka ok:-) mam nadzieję, ze tak już nam zostanie:-)
anna117
Fanka BB :)
ale dzis cisza na pokladzie
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Anna cisza na pokładzie dlatego ,że weekend się zaczął:-)
Bira super ,że nocka mineła spokojnie
Ania no ale już wolne ,czas odpoczynku
Michaś spi ,długo z nami posiedzi wieczoremTaka pogoda senna ,rozpadało się na całego i wiatrzysko wieje
Anna cisza na pokładzie dlatego ,że weekend się zaczął:-)
Bira super ,że nocka mineła spokojnie
Ania no ale już wolne ,czas odpoczynku
Michaś spi ,długo z nami posiedzi wieczoremTaka pogoda senna ,rozpadało się na całego i wiatrzysko wieje
anna117
No nareszcie ktos sie odezwal, Karola a co robisz z Michasiem jak na tak duzo godzin znikasz do pracy? kiedy wyjezdzasz do pl?
U mnie dzis na tapecie salatka kebab i placek z gruszkami a wy co pichcicie?
U mnie dzis na tapecie salatka kebab i placek z gruszkami a wy co pichcicie?
Czarna_Smoczyca
Dobry WIECZOR kochane
u nas chyba pomalutku nastepuje regulacja.ostatnie 2 karmienia trwaly juz tylko po godzinie,potem 2 snu i znowu mleczko.polozna powiedziala,ze Mala moze byc jeszcze za slaba i dlatego tak szybko zasypia przy piciu.jak sie wzmocni to szybciej sie naje i bedzie spokuj.byla tez pani od sluchu i pobrala krew mojej kruszynce,o dziwo nie bylo tak strasznie.poplakala ale tylko troszenke.zezloscilam sie tylko bo przyszla kobitka akurat w momencie jak ja juz oko mialam zamykac i Jessy tez dopiero co zasnela
Jutro pierwsze odwiedziny :-)
no nie bede was juz wiecej zanudzac ide relax bo nocka jeszcze przede mna :-)
DOBRANOC!!!
u nas chyba pomalutku nastepuje regulacja.ostatnie 2 karmienia trwaly juz tylko po godzinie,potem 2 snu i znowu mleczko.polozna powiedziala,ze Mala moze byc jeszcze za slaba i dlatego tak szybko zasypia przy piciu.jak sie wzmocni to szybciej sie naje i bedzie spokuj.byla tez pani od sluchu i pobrala krew mojej kruszynce,o dziwo nie bylo tak strasznie.poplakala ale tylko troszenke.zezloscilam sie tylko bo przyszla kobitka akurat w momencie jak ja juz oko mialam zamykac i Jessy tez dopiero co zasnela
Jutro pierwsze odwiedziny :-)
no nie bede was juz wiecej zanudzac ide relax bo nocka jeszcze przede mna :-)
DOBRANOC!!!
reklama
anna117
No weekend weekendem ale tak cicho dawno nie bylo....Czarna no coreczka coraz grzeczniejsza pogratulowac