reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
dobrek!!:-D

Oliwka już w przedszkolu....Nawet nie wiecie jak ona szybko się dzisiaj ubierała...Wstałyśmy o 7.15 a już o 7.40 wychodziłyśmy z domu:tak::-D Moje dziecko takiego speeda dostało, że:szok::szok::szok::szok: taka strasznie stęskniona....:-D:-D:-D:-D
Maja niestety w domu:-:)-:)-( Byłam z nią u lekarza, bo w nocy też strasznie marudziła i rzucała się na łóżku...Już przed 24.00 musiałam wziąć ją do łóżżka, bo sie obudziła i marudziła...Potem jak spałyśmy to ciągle się kręciła....Lekarka nic nie widziała, gardełko czyste, płuca i oskrzela też:-D Wychodzi na to, że to przez zęby!!!Masakra z tym ząbkowaniem u niej...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:I znowu szczepienie przełożone na następny tydzień:eek::sorry:

Karolka zdrówka dla Michasia!:-D

Magda nie słuchaj co mówi mama...Dziewczynki rozwijają się własnym tempem i widocznie to nie ich czas jeszcze....:tak::-) A gluten, m.in. kaszę mannę podaje się już teraz od 5 mc, by zmniejszyć ryzyko nietolerancji i alergii!:tak::-):-) Ja też zaczęłam od 5 mc dawać Majce bułkę lub piętkę chleba do przegryzania...Bo dziąsełka ją swędziały i sobie przy okazji masowała....A teraz od 13 mc pomału wprowadzam mleko krowie, gotując jej kaszę mannę na mleku:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Anna może zabardzo się forsujesz i dlatego tak ten kręgosłup cię boli...:tak::shocked2:Spróbuj troszkę poćwiczyć i wzmocnić mięśnie przykręgosłupowe szczególnie odcinek lędźwoiwy...:tak::-)Może to ci pomoże i choć troszkę ulży...:-):-):-):-):-)A napewno nie zaszkodzi!:laugh2::laugh2:

Komu kawkę?

Hej....

A ja na dzisiaj koniec z pracą!:-D
Karola biedaczek z twojego Michasia....:-(
Pauka kawka pycha!:tak:
Anna może faktycznie ćwiczenia pomogą!:sorry:

U nas pada...a ja mam znowu lenia!:cool2:

Jejku nie piszcie tyle bo ja naprawde nie mam kiedy tego przeczytac:zawstydzona/y::no:
Mala je regularnie co 3 godzinki i tylko czasami trzeba ja jeszcze na chwilke dostawic.Mamy troche problemu z prawym sutkiem i czasami z lenistwa i dla spokoju uzywamy silikonowej nakladki :zawstydzona/y:

Co do porodu :szok: to wam oszczedze szczegolow bo jak dla mnie to bylo chyba najgorsza rzecz jaka mnie do tej pory spotkala:eek:

Jeszcze jestem na etapie "Jessy bedzie JEDYNACZKA" i "Adopcja TAK TAK TAK" moze z czasem mi przejdzie :-)

Dam jeszcze jedna foteczke bo pewnie sie napatrzyc nie mozecie tak jak MY :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• rozowo mi.jpg
    rozowo mi.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 36
  • jem sobie.jpg
    jem sobie.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 35
Aniu117 ja byłam twoim przeciwieństwem:zawstydzona/y:....czytałam i czytałam żeby mnie nic nie zaskoczyło:-D!!!
Czarno S.takie zdjęcia z cycusiem mnie rozczulają!

reklama
No Czarna pewnie lekko nie bylo ale takie terwaz slicznosci masz w domu ze hej:-D ale powiem Ci szczerze ze ja to sie boje porodu jak nie wiem i wszytskie strony w ksiazkach z porodem omijam szerokim lukiem i tez mysle ze lekko nie bedzie...

najlepsze jest to kochana ze ja sie porodu wogole nie balam :tak: najgorsze to bylo w sumie po porodzie,ale o tym to innym razem.
Teraz zegnam sie juz i zycze wszystkim spokojnej nocy

Do góry