reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Dziewczyny ale psikus....

Wczoraj jak pisałam tego posta to padła mi bateria w kompie i nie chciało mi sie podłączać kabla:tak: A myślałam, że ten post mi sie skasował a nie dodał:-D:tak::-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• Zdjęcie0818.jpg
    Zdjęcie0818.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 29
  • Zdjęcie0819.jpg
    Zdjęcie0819.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie0821.jpg
    Zdjęcie0821.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 28
  • Zdjęcie0824.jpg
    Zdjęcie0824.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie0843.jpg
    Zdjęcie0843.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 23
  • Zdjęcie0835.jpg
    Zdjęcie0835.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Witam!
Robale nie czekaj...zaciągnij swojego do lekarza z tobą, ja bym nie zwlekała!:-:)sorry2::zawstydzona/y:
Anetko ten nocnik podróżny to taki zwykły biały lekki z plastiku,tak go nazywam bo był z nami w PL i z powrotem!:-D;-)
Pauka foteczki jak zawsze rewelacja:-)ale te Twoje dziewczynki rosną!:tak:
Ja dziś pospałam do 09.00:szok: mama zrobiła rosołek, a mnie mąż porwał na zakupy do Roosendal'u i właśnie zostałam właścicielką dwóch par butów Puma...
bo jeśli chodzi o buty to ja mam zawsze problem z fasonem...:sorry2::-Dalbo mi kolor nie pasuje!:wściekła/y:
Teraz już po obiadku wybieramy się wszystcy na spacer bo u nas jeszcze :szok: nie pada!Wrzucam kawkę dla was i zmykam....

czesc dziewczyny
ale pogoda dzisiaj :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: u nas leje jak z cebra, nic tylko w domu siedziec i spac. odkad zaczelam do pracy chodzic to taka niedospana chodze, wieczorem chodze pozno bo czekam na M. a rano o 6.30 musze wstac a w ciagu dnia jakos nie bardzo moge spac. za to Daanus nie ma problemow ze spaniem wlasnie sobie ucina drzemke. z tego wszystkiego poucze sie chyba holenderskiego io jeszcze obiad musze gotowac masakra ale marudze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: moze kawa pomoze
Aniu super masz u ciebie non stop rodzinka tez bym tak chciala :happy2::happy2::happy2::happy2:
Robale uwazaj na siebie trzymam kciuki
Pauka dziewczynki swietne, a zapomnialam ci napisac ze jak bylam w polsce to bylismy we wroclawiu jeden dzien, ladne miasto rynek bardzo mi sie podobal:tak::tak::tak:
Anetka to ty juz na polmetku nocnikowania powodzenia:-):-):-)
a to kilka zdjec mojego skarba

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    42,5 KB · Wyświetleń: 46
  • 3.JPG
    3.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 25
  • 4.JPG
    4.JPG
    34,2 KB · Wyświetleń: 27
  • 5.JPG
    5.JPG
    42,4 KB · Wyświetleń: 24
  • 6.JPG
    6.JPG
    28,1 KB · Wyświetleń: 30
witajcie !!!

moj maly właśnie się obudził jemy coś i zmykamy na plac zabaw :tak::tak::tak:
Pauka z tych twoich córeczek nie złe ślicznotki:tak::tak::tak:
Gosia Daan jest przeuroczy a imię ma takie samo jak mój chrześniak:tak::tak::tak:
Ania ty faktycznie masz dobrze z tą rodzinką ze cię tak często odwiedzają:tak:
Robale ja też bym nie wytrzymała niepewności i bym za wszelką cenę szła do lekarza nigdy nie wiadomoco się dzieje:tak::tak:
do potem;-);-);-)

Czesc dziewczeta!
Robale dobrze dziewczyny mowia,namow meza ,a jak nie to sama idz .Ja bym sie ani sekundy nie zastanawiala :no:Wiem ,ze jest ciezko jak sie nie zna jezykow ,ale nie ma zartow!
Agasta sliczny ten ogrod,chyba tez sie kiedys tam wybierzemy:tak:Moze za rok jak Michas bedzie wiekszy skoro jest" motylkowy raj "dla dzieci:tak::tak::-DTo dzis pospałas ze hoho!A ja dalej mam pobutki ,ale coz da sie z tym zyc:-D:-D
Ann tez tak mysle ,ze tak szybko to sie nie wyspisz:confused:Chyba ,ze dziewczynki bede mialy dobry sen :tak:
Ania fajne jest to centrum ,i duze kortingi:tak::tak:Tez tam pare rzeczy zakupilam,niestety teraz to troszke za daleko na zakupki:baffled::sorry2::cool2:Mniam moje ulubione faworki!!!
Aneta w pl jest duzy wybor nocnikow i sa tansze!:tak:Ja widzialam kiedys fajny zamykany (niebieski zołw) ale niestety nie pamietam gdzie.Moj A mowi ze to w ikei bylo ,ja nie jestem pewna:no:Nic w nocy nie bylo,bo @ przyjechala:tak::tak::baffled::cool2:
Pauka sliczne dziewczynki:tak:
Gosia Danus jest prze uroczy,i jakie ma duze i sliczne oczka:tak:
Agnes milej zabawy na placu zabaw:-D:-D:-D:-D:-D
Kogo pominelam -przepraszam ni zapamietlam wszystkiego:sorry2:
Minie w nocy i dzis pol dnia glowa bolala:no::no:Ale teraz juz dobrze ,idziemy na spacerek bo teraz juz lepsza pogoda:tak::tak:Nie wiem czy wszystko jest dobrze napisane ,bo mi A posadzil Michasia na laptopa a te od razu klika czym popadnie:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D troszke skasowala,ale czy wszystko nie wiem:tak::tak::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
dzwoniłam do lekarza i powiedział że niektóre kobiety mają okres a raczej coś podobnego do niego nawet do 3 miesiąca. Powiedział żebym się oszczędzała, i spokojnie przyjechała to zobaczy. A tutaj w końcu się zapytali czy jestem w ciąży jak to stwierdzili brzuch mi urósł, a fakt jestem papuśna ale i tak dojrzeli to zaokrąglone brzusio.

reklama
Hej....
Ja też się cieszę że mam rodzinkę u siebie:-Dchociaż jestem już tu 5 lat a mama w styczniu pierwszy raz przyjechała...
Mama jest u mnie co drugi miesiąc bo sobie tu dorabia a jak jej nie ma to ja za nią pracuje i dlatego jestem taka przemęczona czasami!:zawstydzona/y::tak:Bo mam swoją prace i jej muszę utrzymać do przyjazdu...bo same wiecie jak teraz z pracą w PL jest!:confused:
Po spacerku już jesteśmy pogoda Gosiu u nas piękniejsza,nawet słonko wyjrzało!:-D więc mój M zarządził grilla!;-):-)
Daan jaki z ciebie przystojniacha rośnie!!!!!!!!:cool2:

Do góry