reklama
Aktualnie nie mam zakrzepow ale zyla w ktorej byl zakrzep jest do usuniecia operacyjnego...tyle ze narazie karmie wiec poczekam z tym. Mam niestety zylaki...Inka, a jak teraz z zakrzepicą?
[emoji3]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak bylam u naczyniowca. Ustawil mi dawke lekow i robil usg zyl. Ja mialam b. trudna ciaze bo procz zakrzepicy mialam tez lozysko przodujace i okropny krwotok przez co 1,5 miesiaca lezalam plackiem. Na koniec jeszcze gestoza....ale przetrwalam[emoji1]Inka a do chirurga naczyniowego chodzilas w ciąży?
....
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ej.. A na Neoparin napisane jest, że nie znany jest wpływ na mleko mamy i w związku z tym nie zaleca się karmienia podczas brania zastrzyków.
No i co z tym się robi, bo mam je przyjmować jeszcze przez cały podłóg. Oczywiście zapytam mojego gin, ale pytam z ciekawości
No i co z tym się robi, bo mam je przyjmować jeszcze przez cały podłóg. Oczywiście zapytam mojego gin, ale pytam z ciekawości
reklama
DaWo
Fanka BB :)
Nie przejmuj się, jeżeli jedną pominiesz to nic się nie stanie. Tak mi tłumaczył lekarz.biorę heparynę w zastrzykach między 18-19-ta , ale wczoraj zasnęłam w opakowaniu nie wzięłam zastrzyku obudziłam się rano po 12 godzinach i dopiero wzięłam zastrzyk. Tak sie boje zę spieprzyłam sprawę.
....