Idalia B.
Fanka BB :)
Na podstawie usg robionego niecałe 2 tygodnie temu ciąża miała 7 tygodni i 3 dni, więc myślę, że o ile maluch się dalej rozwija, to powinien mieć skończone 9 tygodni. Zaszłam w ciążę od razu po poronieniu więc nie mogę polegać na dacie ostatniej miesiączkiA który masz tc? Musi być dobrze już tym razem martwi mnie tylko ból jajników raz z jednej strony raz z drugiej taki lekko palący ból. Ufam mojemu lekarzowi ale wiem że to za szybko na usg. Pewnie stres będę miała że tylko widać pęcherzyk 8 marca kończę 30 lat tak bardzo bym chciała usłyszeć serduszko
Doskonale Cię rozumiem, że martwią Cię wszelkie dolegliwości. Trudno po takich przeżyciach tak po prostu się wyłączyć i nie przejmować. Zawsze po wizycie w toalecie patrzę czy na papierze nie ma krwi i tak już pewnie będzie do końca. Z jednej strony te bóle są naturalnym zjawiskiem, ale ja akurat poroniłam obie ciąże mając bóle w krzyżu, więc teraz jak coś podobnego czuję, to zaczynam się niepokoić i zastanawiać czy serduszko jeszcze bije. A czy w Twoich ciążach pojawiła się akcja serca? W moich poprzednich dwóch nie. Pęcherzyki szybko zatrzymały swój rozwój (5 tygodni). A tym razem pojawiła się nadzieja. Leki zaczęłam przyjmować kilka dni po tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży.
No to jeszcze troszkę i powitam Cię w gronie 30+ Mocno 3mam kciuki, abyś zobaczyła serduszko w swoje urodziny <3