reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
@kamisia871 ja kuje się w boczki z daleka od pępka
@--Aga-- nie wiem co nowy na to z zaleceń mojego starego giną mam odstawić w 35 TC zastrzyki a ja sie na to nie zgadzam nie chce ryzykować ..... Z recepta moge mieć problem bo ja mam zastrzyki niby tylko profilaktycznie a na dodatek według mojej genetyk clexan u mnie nie jest potrzebny
@--Aga-- nie wiem co nowy na to z zaleceń mojego starego giną mam odstawić w 35 TC zastrzyki a ja sie na to nie zgadzam nie chce ryzykować ..... Z recepta moge mieć problem bo ja mam zastrzyki niby tylko profilaktycznie a na dodatek według mojej genetyk clexan u mnie nie jest potrzebny
pumelova
Też bym się bała bo też brałam niby bez potrzeby bo profilaktycznie bez stwierdzonej trombofilii ale jednak nie poronilam tak jak 2 poprzednie więc trudno żebym się nie bala. Oby nowy był spoko i kontynuował:-)@kamisia871 ja kuje się w boczki z daleka od pępka
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
kamisia871
Dziękuję za odpowiedzi :-)
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]
-----------------------------
Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!
A[*] S[*] E[*]
0202oliwcia
pumelova
Oliwcia a może powiedz temu nowemu że tamten Ci zlecił zastrzyki ale nie mów że kazał odstawic? Nikt sam nie odstawi zastrzykow jeśli ich nie przepisał bo robilby to na własną odppwiedzialnosc . Jak byłam w szpitalu to na obchodzie mało kto się zgadzał żebym brała fraxy ale mówiłam że mi.lekarz kazał i dostawalam
0202oliwcia
reklama
0202oliwcia