reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Heparyna w ciąży

Oliwcia ja też mam profilaktycznie bo tylko z powodu poronien- nie mam trombofilii. Co lekarz to inaczej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No mój wczesniej mówił coś innego teraz zmienił zdanie buuuu sama Nie wiem na następną wizytę do niego IDE z wynikami w dłoni i przedyskutujemy ten temat jak bedzie trzeba to się z nim zepne i tyle

reklama
No mój wczesniej mówił coś innego teraz zmienił zdanie buuuu sama Nie wiem na następną wizytę do niego IDE z wynikami w dłoni i przedyskutujemy ten temat jak bedzie trzeba to się z nim zepne i tyle
Jeśli mu ufasz to rob jak mowi:-)) każda z nas ma inną historię inne wyniki itd ;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja znajoma profilaktycznie po poronieniach brała tylko w pierwszym trymestrze, kilka dni temu urodziła.. :) Niestety co lekarz to inne podejście, więc można zgłupieć.. U mnie niby mogę odstawić chwilę przed porodem i "nie powinno się nic stać", ale z kolei w połogu muszę ciągle je robić.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,

Czy są jakieś mamusie, którym zostały zastrzyki i chciałyby się ich pozbyć?

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

reklama
Kobietki, a kłujecie się w brzuszek blisko pępka czy bliżej boczków?
Dziękuję za odpowiedź :-)

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Do góry