reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
U mnie płytki ok
0202oliwcia
pumelova
Mam coraz mniej płytek:-( wczoraj miałam konsultacje z anestezjologiem i mi powiedziała że przy takim poziomie nie kwalifikuje się do zzo. Mam odbyć konsultacje z hematologiem i w sumie namawiała na cc. A ja nie chce cc, wolałabym sn. I szukam kogoś z maloplytkowoscia:-)@pumelova a co tam się u ciebie dzieje mordko ???
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@pumelova - tak czytam was i czytam ale gdzies mi umknęło to o twoich plytkach a widze ze tu problemy ze znieczuleniem przez to są [emoji33] mozesz mi powiedziec ile ci wyszlo ?? Bo ja na poczatku mialam 220 potem spadalo 211-202-166 mialam 19 maja i teraz nie wiem bo nie zlecał mi badań ale tez lekarz mi nic nie mowil zeby bylo zle i tylko na ostatniej wizycie dodal ze jak juz bede w szpitalu to mam mowic o znieczuleniu bo sie nalezy[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Hehe spoko ja mam 115tys więc nie masz się czym martwic. Anestezjolog powiedziała że do 140 tyś robią bez problemu. Z kolei rozmawiałam z jednym hematologiem przez telefon i powiedział że moje 115 jest spoko i że da mi zaświadczenie że mogę mieć znieczulenie.@pumelova - tak czytam was i czytam ale gdzies mi umknęło to o twoich plytkach a widze ze tu problemy ze znieczuleniem przez to są [emoji33] mozesz mi powiedziec ile ci wyszlo ?? Bo ja na poczatku mialam 220 potem spadalo 211-202-166 mialam 19 maja i teraz nie wiem bo nie zlecał mi badań ale tez lekarz mi nic nie mowil zeby bylo zle i tylko na ostatniej wizycie dodal ze jak juz bede w szpitalu to mam mowic o znieczuleniu bo sie nalezy[emoji14]
Pumelova - ok tak zrobie o ile do tego czasu nie urodze w piątek wizyta takze zobaczymy[emoji14]
Dzięki za info i super ze jednak dostaniesz takie zaswiadczenie i bedziesz mogla rodzic sn ze znieczuleniem [emoji123][emoji41]
Dzięki za info i super ze jednak dostaniesz takie zaswiadczenie i bedziesz mogla rodzic sn ze znieczuleniem [emoji123][emoji41]
reklama
pumelova
Zobaczymy co na to anestezjolog, obojętne mi juz, wolę bez zzo niż mieć cesarke:-)Pumelova - ok tak zrobie o ile do tego czasu nie urodze w piątek wizyta takze zobaczymy[emoji14]