reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Help me

Sylka88

Początkująca w BB
Czy ja sobie już wkręcam? ...
Okres powinnam dostać wczoraj ....
Teraz robiłam test , rano powtórzę...
Zobaczcie, czy jest blada druga kreska ?
:(

Załączniki

• 20221220_211934.jpg
    20221220_211934.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 663
reklama
Jeden z rana jeden z teraz ... kreski podobne
Teraz Wam pomarudze i czekam na pocieszenie 😅... żarcik :/
Martwię się bo w zeszłym tyg moja mama trafiła do szpitala było źle i mialam ogrom stresu.
Dźwigałam świąteczne zakupy sama , bo chlop w pracy w delegacji ...w sobotę nioslam 7 kg w torbach , 4 kg kapuchy resztę mięsa....
Mało tego kilka dni temu mialam wigilię w pracy i wypilam 3 drinki ....:/
Staramy się już jakiś czas o bobasa i powiem szczerze, że teraz podeszłam do tego tak , że na bank się znowu nie uda ...liczyłam już kiedy mam owulacje w styczniu i lutym ...

Denerwuje się tym, że mogłam zaszkodzić ciazy stresem i % ,czy któraś z Was miała podobne stresy ???

Załączniki

• 20221220_213325.jpg
    20221220_213325.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 250
Szkoda , że jeszcze na solarium nie poleciałam, bo przemknęło mi to przez myśl, żeby trochę brązowym dekoltem przy wigilijnym stole poświęcić u teściowej....
😂

Śmiech przez łzy...🤨

Kochana czy ta jasna kreska pojawiła się po odczekanym czasie czy po dużo, dużo dłuższym? Ja tak miałam najpierw test polezal i była taka kreska i ciąży nie było, kolejny miesiąc właśnie jasna kreseczka taka jak Twoja pojawiła się po czasie oczekiwania takim jak w instrukcji i ciąża jest, mam córeczkę. Powtórz z rana i sprawa się wyjasni a jak nie to znowu pojutrze i już powinna być mocna kreska

reklama
Do góry