reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

2 kreska

U mnie kreska, która wyszła po czasie nie była ciąża. Także albo rób jeszcze raz test, a najlepiej to po prostu pójść na betę z krwi.

reklama
Mam dzisiaj pecha do testowania jakiś felerny mi się trafił. Pierwsza kreska pojawiła się po 5 minutach bardzo blada a obok różowa plamka czyli dalej nic nie wiem 🤷‍♀️ zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1🙈 polecacie jakiś konkretny ?
Ja tu widze dwie kreski 😅

Mam dzisiaj pecha do testowania jakiś felerny mi się trafił. Pierwsza kreska pojawiła się po 5 minutach bardzo blada a obok różowa plamka czyli dalej nic nie wiem 🤷‍♀️ zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1🙈 polecacie jakiś konkretny ?
Zamów na allegro. Bobotest, pink.. ale jak ma wyjść ciaza to każdy test pokaże. Dla mnie są tu tez 2 kreski.

Jest druga czy mi się wydaje ?🙈

Załączniki

• IMG_7455.jpeg
    IMG_7455.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 44
reklama
A co do testów to polecam z allegro one step mega wiarygodny nigdy nawet kreski fabrycznej nie pokazał

Do góry