reklama
Roseny
Fanka BB :)
Ja tu widze dwie kreskiMam dzisiaj pecha do testowania jakiś felerny mi się trafił. Pierwsza kreska pojawiła się po 5 minutach bardzo blada a obok różowa plamka czyli dalej nic nie wiem zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1 polecacie jakiś konkretny ?
Zamów na allegro. Bobotest, pink.. ale jak ma wyjść ciaza to każdy test pokaże. Dla mnie są tu tez 2 kreski.Mam dzisiaj pecha do testowania jakiś felerny mi się trafił. Pierwsza kreska pojawiła się po 5 minutach bardzo blada a obok różowa plamka czyli dalej nic nie wiem zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1 polecacie jakiś konkretny ?
tak jak mówisz obok kreski jest plama właśnie wgl późno nawet pierwsza kreska się pokazała i jest bardzo bladaPrzecież zdjęcie jest zamazane a to nie kreska tylko papierek który puścił farbę
Patka2207
Fanka BB :)
No jestJest druga czy mi się wydaje ?
Nie wydaje ci się jest kreskaJest druga czy mi się wydaje ?
reklama
A co do testów to polecam z allegro one step mega wiarygodny nigdy nawet kreski fabrycznej nie pokazałMam dzisiaj pecha do testowania jakiś felerny mi się trafił. Pierwsza kreska pojawiła się po 5 minutach bardzo blada a obok różowa plamka czyli dalej nic nie wiem zrobię pewnie jutro rano szkoda że kupiłam tylko 1 polecacie jakiś konkretny ?