Rany to ja jakbym mogła to siedziałabym do wieczora w ogrodzie, coś robić, bawić się z córcia itp ja jestem ze zmarzluchow i u mnie sezon "zimno mi w stopy" oficjalnie rozpoczęty, dla mnie to najlepsze lato i ciepła jesień , w zimie o ile nie biegam to chodzę wyubierana grubiej niż moja dwuletnia córcia , ona to zawsze ma ciepłe rączki i nóżki -pewnie po mężuU mnie nadal za ciepło [emoji23] czekam na chłodniejsze dni, wtedy dopiero funkcjonuje ..
reklama
Milkchocolate
Fanka BB :)
Jeju ja to bym spala pod samym wiatrakiem [emoji16]Rany to ja jakbym mogła to siedziałabym do wieczora w ogrodzie, coś robić, bawić się z córcia itp ja jestem ze zmarzluchow i u mnie sezon "zimno mi w stopy" oficjalnie rozpoczęty, dla mnie to najlepsze lato i ciepła jesień , w zimie o ile nie biegam to chodzę wyubierana grubiej niż moja dwuletnia córcia , ona to zawsze ma ciepłe rączki i nóżki -pewnie po mężu [emoji5]
Karolka2604
Hahaha ja z kolei potrafię wyjść zimą na balkon na gołe stopy [emoji23] mąż zawsze się śmieje że mam menopauze i uderzenia gorąca [emoji23] w nocy zawsze śpię odkryta a mąż przykryty po sama szyję [emoji23]Jeju ja to bym spala pod samym wiatrakiem [emoji16]
Justyna16235
Bo piszemy na zamkniętymKurcze tak przepatrzylam listę w dziale przyszłych mam i ten styczeń tylko tak milczy, wszedzie ktoś coś piszę u Nas nic chyba że korzystacie z pogody bo umnie to ślicznie jest, jesień jaką uwielbiam
Karolka2604
A my nadal nie mamy do niego dostępu dlatego też myślałam że dziwnie tu cicho nikt nic nie piszeBo piszemy na zamkniętym
Przynajmniej nie macie wojny o kołdręHahaha ja z kolei potrafię wyjść zimą na balkon na gołe stopy [emoji23] mąż zawsze się śmieje że mam menopauze i uderzenia gorąca [emoji23] w nocy zawsze śpię odkryta a mąż przykryty po sama szyję [emoji23]
magda.lena91
Ja dziś zabiegany dzień. Moja mama przyjechała i cały dzień latałyśmy po sklepach, jo jutro synek kończy 2 latka. W żłobku coraz lepiej sobie radzi [emoji846] także na razie do przodu.
Wczoraj miałam stresujący dzień, bo w ogóle maluch w brzuchu nie chciał się ruszać, tylko tak delikatnie raz na jakiś czas. Na szczęście dzisiaj już się rozbudził i dokazuje.
Jak widać każdy może mieć lenia, nawet bobasy w brzuchu [emoji16]
Wczoraj miałam stresujący dzień, bo w ogóle maluch w brzuchu nie chciał się ruszać, tylko tak delikatnie raz na jakiś czas. Na szczęście dzisiaj już się rozbudził i dokazuje.
Karolka2604
Mój też nieraz cały dzień cisza tylko tak delikatnie ale ok 22 daje popalić [emoji4] i nawet dzisiaj rano mój 5 latek poczuł jak braciszek kopie i brzuszek mamusi się rusza [emoji7]Ja dziś zabiegany dzień. Moja mama przyjechała i cały dzień latałyśmy po sklepach, jo jutro synek kończy 2 latka. W żłobku coraz lepiej sobie radzi [emoji846] także na razie do przodu.
magda.lena91
U mnie nawet wieczorem był leniem. Na szczęście dziś nadrobił [emoji846]Mój też nieraz cały dzień cisza tylko tak delikatnie ale ok 22 daje popalić [emoji4] i nawet dzisiaj rano mój 5 latek poczuł jak braciszek kopie i brzuszek mamusi się rusza [emoji7]
reklama