reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Jeszcze mamy czas na kopniaki ja też czuje nieregularnie a kończę 23tydzien[emoji6]
Milkchocolate
U mnie Maluch daje swe znaki ale nie o stałych porach, choć najwięcej jednak wieczorem jak się poloze [emoji16]
Listę wysłałam przed weekendem, czekam na odpowiedz adminki. Także cierpliwościA my nadal nie mamy do niego dostępu dlatego też myślałam że dziwnie tu cicho nikt nic nie pisze
Karolka2604
Ja tez najwyraźniej czuje jak leżę lub siedząc jak stoję to rzadko [emoji6]U mnie Maluch daje swe znaki ale nie o stałych porach, choć najwięcej jednak wieczorem jak się poloze [emoji16]
Karolka2604
Jasne ok [emoji4]Listę wysłałam przed weekendem, czekam na odpowiedz adminki. Także cierpliwości
magda.lena91
Ja czuję też jak chodzę, nie zawsze ale się to zdarza [emoji846]
Karolka2604
Ja jutro mam wizytę u mojej ginekolog na nfz bo do dzisiaj miałam zwolnienie i mam zaległe usg nic nie wspomnę że płeć juz znam i poproszę o zdjęcia dla męża [emoji4] przynajmniej wiem że się przyłoży do badana, ciesze się że znowu zobaczę maluszka [emoji4] musze tez prosić o skierowanie do neurologa bo mam przepukline na kregosłupie i zaczyna mnie znowu boleć noga jak chodzę a dodam że w 2015 miałam wycinaną przepukline która w zeszłym roku przez pracę się odnowiła i lekarka mówiła że konieczna jest cesarka której boje się jak ognia dobrze że mam jeszcze czas tylko czuje juz ucisk w kregoslupie i dlatego boli mnie noga a jeszcze do stycznia tyle czasu ze boje się ze się pogorszy.....stopa juz teraz momentami jest jakby zmrowiała [emoji45]
reklama
ziel-ona
Karolka współczuję tej przepukliny. Nie miałam pojęcia, że coś takiego jest. Jeśli wpływa to na twoją sprawność i samopoczucie to lepiej dmuchać na zimne.
Ja też niedługo zobaczę bobasa i może poznam płeć. Poważniejszych dolegliwości chyba nie mam - najgorsza jest bezsenność i miewam skurcze łydek, ale już takie symboliczne.
Udanej wizyty i zdrówka!
Ja też niedługo zobaczę bobasa i może poznam płeć. Poważniejszych dolegliwości chyba nie mam - najgorsza jest bezsenność i miewam skurcze łydek, ale już takie symboliczne.
Udanej wizyty i zdrówka!