A jak teraz u Ciebie?Ja jak jeszcze mogłam normalnie funkcjonować to jadąc samoachem sikałam gdzie popadnie ( oczywiście poza auto) śmiałam się do męża ze jestem jak pies który zaznacza teren
reklama
kasia.87
Fanka BB :)
A jak teraz u Ciebie?[emoji5]
Teraz to raczej leżę w domu chodzę tylko po mieszkaniu boje się wyjść bo z ta szyjka u mnie różnie mówią niby ostatnio była 3,32 ale wole dmuchać na zimne. Kolejne podejscie do usg połówkowego 13.09 i zobaczymy co dalej
Czyli podobnie jak i u mnie , tyle że my już po połówkowychTeraz to raczej leżę w domu chodzę tylko po mieszkaniu boje się wyjść bo z ta szyjka u mnie różnie mówią niby ostatnio była 3,32 ale wole dmuchać na zimne. Kolejne podejscie do usg połówkowego 13.09 i zobaczymy co dalej
kasia.87
Czyli podobnie jak i u mnie , tyle że my już po połówkowych [emoji5]
Ja już byłam na połówkowych ale mała jest odwrócona dupa i głowa i dol wiec nie mogli wszytkiego zmierzyć mam nadzieje ze się odwróci jeszcze
To w którym jesteście tygodniu?Ja już byłam na połówkowych ale mała jest odwrócona dupa i głowa i dol wiec nie mogli wszytkiego zmierzyć mam nadzieje ze się odwróci jeszcze
kasia.87
To w którym jesteście tygodniu?[emoji5]
21
Cicho tutaj od wczoraj odpoczywałam przedz pół dnia więc pozwoliłam sobie dzisiaj na wyjście z córcia do jej kolezanek, przy okazji mi też się odmieniło a Zuzia to była wniebowzięta hahaha myślałam że mnie zacaluje no i mąż też wkoncu miał troszkę czasu dla siebie
reqiem
Już napisane , niedługo bd dostęp do tamtego wątku ,[emoji6]Cicho tutaj od wczoraj [emoji5] odpoczywałam przedz pół dnia więc pozwoliłam sobie dzisiaj na wyjście z córcia do jej kolezanek, przy okazji mi też się odmieniło a Zuzia to była wniebowzięta hahaha myślałam że mnie zacaluje no i mąż też wkoncu miał troszkę czasu dla siebie [emoji5]
magda.lena91
My dzisiaj w Loopy's Wordzie jesteśmy. Taki wielki zamknięty plac dla dzieci. Franek wniebowzięty. My z ojcem też. Razem z dzieckiem wszędzie wchodzimy i zjeżdżamy [emoji23]
reklama
SuperJuż napisane , niedługo bd dostęp do tamtego wątku ,[emoji6]