reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam ochotę na kiszonego. :D Dostałam takie dobre, domowe, ale jakoś do kawki mi nie pasuje.

Zaczęłam pić kawę, taką lurę dosłownie, ale i tak całej nie wypijam. Kiedyś 3 dziennie. :D
Mnie na początku ciąży odrzuciło of kawy ale w te upały przeprosiłam się z mrożoną i łoję[emoji6] ale moja pora kawowa totak koło południa dopiero, wcześniej nie mam ochoty.

reklama
Mi się dziś nic nie chce robić. Siedzę bez celu. Niedługo mnie przeprowadzka czeka a ja nic, za tydzień dziecko do żłobka pierwszy raz a ja ani pakowanie, ani ogarnianie, ani wyprawka. Nic zupełnie.

Witajcie
U nas wczoraj były dożynki dokładnie w miejscowości 2 km ode mnie. Pogoda była nieciekawa, ale na występy gwiazd się dozpogdziło. Ja za długo z Majką nie byłam bo zmarzłam [emoji20] m.zostal u swoich rodziców bo oni stamtąd są no i chciał się z kumplami spotkać bo z niektórymi nie widział się już bardzo długo.
Jeśli chodzi o badania co wizytę mocz i morfologia a co druga tsh.bo ciągle jestem na euthyroxie.
W planach msm placek z malinami robić zobaczę jsk będzie z moimi.chęciami. Miłej niedzieli pozdrawiam [emoji4]
Placek z malinami ehhhh... zjadlabym [emoji39] Walcze z podjadaniem, wypilam sok pomidorowy. Musze zrobic sobie zapas sokow warzywnych. Tylko to mnie ratuje. Inaczej ciagle bym cos szamala.

Ja mam ochotę na kiszonego. :D Dostałam takie dobre, domowe, ale jakoś do kawki mi nie pasuje.

Zaczęłam pić kawę, taką lurę dosłownie, ale i tak całej nie wypijam. Kiedyś 3 dziennie. :D
Ja robie mix. Jak to mowi moja mama Inkonescafe [emoji3] Sypie Inke, do tego troche kawy, woda plus mleko. W poprzedniej ciazy moj syn szalal w brzuchu po kawie, byl tak nadpobudliwy jakby chcial wyskoczyc z brzucha. Nie chce pic lury, wiec robie takiego mixa, by jakis smak byl [emoji6]

reklama
Do góry