reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie
U nas wczoraj były dożynki dokładnie w miejscowości 2 km ode mnie. Pogoda była nieciekawa, ale na występy gwiazd się dozpogdziło. Ja za długo z Majką nie byłam bo zmarzłam [emoji20] m.zostal u swoich rodziców bo oni stamtąd są no i chciał się z kumplami spotkać bo z niektórymi nie widział się już bardzo długo.
Jeśli chodzi o badania co wizytę mocz i morfologia a co druga tsh.bo ciągle jestem na euthyroxie.
W planach msm placek z malinami robić zobaczę jsk będzie z moimi.chęciami. Miłej niedzieli pozdrawiam [emoji4]
Ja szarlotke, oby checi nam starczyło i w czyny sie zmieniły

reklama
Ja mam ochotę na kiszonego. :D Dostałam takie dobre, domowe, ale jakoś do kawki mi nie pasuje.

Zaczęłam pić kawę, taką lurę dosłownie, ale i tak całej nie wypijam. Kiedyś 3 dziennie. :D

Ja mam ochotę na kiszonego. :D Dostałam takie dobre, domowe, ale jakoś do kawki mi nie pasuje.

Zaczęłam pić kawę, taką lurę dosłownie, ale i tak całej nie wypijam. Kiedyś 3 dziennie. :D
wg zaleceń możesz spokojnie dwie filiżanki kawy dziennie wypić ;) ja pije rano normalną kawkę, no trochę słabsza niż kiedyś bo bez niej nie umiem funkcjonować. Nie tyle co mnie pobudza, ale sam rytuał, że siadamy rano przed pracą i ją pijemy :D Jak czasami idę na badania i muszę być na czczo to potem cały dzień chodzę do tyłu bo brakuje mi tej kawy rano :D

Gdzie wkleja się ten skopiowany link, jak chcę stworzyć suwaczek?
Jak chcesz na stałe to musisz wejść przez kompa (albo może przeglądarkę w telefonie się nie nie wiem) i klikasz u góry na swój nick i tam jest taka zakładka "sygnatura" i tam wklejasz ten link i pod każdym Twoim postem jest widoczny. Na aplikacji w tel nie da się tego ustawić. Możesz też wkleić link bezpośrednio w posta, wtedy się pojawi, ale musiałabyś przy każdym poście to wklejać.

Kurcze jest 3:45 a ja nie mogę spać przebudzilam się i nie mogę zasnąć wszyscy na około smacznie śpią a ja leżę z naszą kotką :) a właśnie czy któraś z was ma domowego kota? Jak kot reaguje na wasze ciążę?
Mu mamy 2 a w zasadzie 2 dziewczyny i mnóstwo dzikusów na podwórku. Jedna chyba.nic nie kuma a druga na początku mnie omijała ale jak już przyszła się pomiziać to na całego i tak specyficznie przytulała się [emoji6]. A w zasadzie to najsztbciej owca się zorientowała[emoji6]

reklama
Do góry