Ja szarlotke, oby checi nam starczyło i w czyny sie zmieniłyWitajcie
U nas wczoraj były dożynki dokładnie w miejscowości 2 km ode mnie. Pogoda była nieciekawa, ale na występy gwiazd się dozpogdziło. Ja za długo z Majką nie byłam bo zmarzłam [emoji20] m.zostal u swoich rodziców bo oni stamtąd są no i chciał się z kumplami spotkać bo z niektórymi nie widział się już bardzo długo.
Jeśli chodzi o badania co wizytę mocz i morfologia a co druga tsh.bo ciągle jestem na euthyroxie.
W planach msm placek z malinami robić zobaczę jsk będzie z moimi.chęciami. Miłej niedzieli pozdrawiam [emoji4]
reklama
Camilla29love
Fanka BB :)
Za mną już od tygodnia chodzi szarlotka [emoji16]Ja szarlotke, oby checi nam starczyło i w czyny sie zmieniły
reqiem
Za mną przez Was od 2 minut!Za mną już od tygodnia chodzi szarlotka [emoji16]
reqiem
wg zaleceń możesz spokojnie dwie filiżanki kawy dziennie wypić ja pije rano normalną kawkę, no trochę słabsza niż kiedyś bo bez niej nie umiem funkcjonować. Nie tyle co mnie pobudza, ale sam rytuał, że siadamy rano przed pracą i ją pijemy Jak czasami idę na badania i muszę być na czczo to potem cały dzień chodzę do tyłu bo brakuje mi tej kawy ranoJa mam ochotę na kiszonego. Dostałam takie dobre, domowe, ale jakoś do kawki mi nie pasuje.
Zaczęłam pić kawę, taką lurę dosłownie, ale i tak całej nie wypijam. Kiedyś 3 dziennie.
reqiem
A chcesz na stałe tak?Gdzie wkleja się ten skopiowany link, jak chcę stworzyć suwaczek?
reqiem
Jak chcesz na stałe to musisz wejść przez kompa (albo może przeglądarkę w telefonie się nie nie wiem) i klikasz u góry na swój nick i tam jest taka zakładka "sygnatura" i tam wklejasz ten link i pod każdym Twoim postem jest widoczny. Na aplikacji w tel nie da się tego ustawić. Możesz też wkleić link bezpośrednio w posta, wtedy się pojawi, ale musiałabyś przy każdym poście to wklejać.Gdzie wkleja się ten skopiowany link, jak chcę stworzyć suwaczek?
Tasza
Mój uznał w.sierpniu, że ładne i na wrześniową wizytę nie kazał robić. Sama sobie zrobiłam przy okazji kontroli tarczycy.U mnie też co miesiąc mocz i morfologia. Po prostu, żeby kontrolować czy bakterie się nie pojawiają itp.
Tasza
Mu mamy 2 a w zasadzie 2 dziewczyny i mnóstwo dzikusów na podwórku. Jedna chyba.nic nie kuma a druga na początku mnie omijała ale jak już przyszła się pomiziać to na całego i tak specyficznie przytulała się [emoji6]. A w zasadzie to najsztbciej owca się zorientowała[emoji6]Kurcze jest 3:45 a ja nie mogę spać przebudzilam się i nie mogę zasnąć wszyscy na około smacznie śpią a ja leżę z naszą kotką a właśnie czy któraś z was ma domowego kota? Jak kot reaguje na wasze ciążę?
reklama
Tasza
Ja ten zestaw mam co 4 tyg do kontroli.Ja mocz i morfologię robię co wizytę, a tsh, ft3, ft4 co drugą