reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Moja kotka czuje od początku był nawet moment że musiałam ją z siebie ściągać bo tak ją ciągnęło do brzucha ale kilka razy i zrozumiała teraz tylko kładzie się obok mnie i leży. Ogólnie była bardzo spokojna i taka jest nadal ale dla mnie jest szczególnie miła :) wczoraj sama wzięłam ją na ręce żeby się położyła to usunęła mi głową na piersiach jak małe dziecko. Ciekawe jak będzie reagować jak będzie czuć ruchy przez brzuch bo jeszcze z zewnątrz nikt nie czuje tylko ja w środku i powiem że gdybym zapisywała kiedy harcuje to są to dosyć regularne godziny :)

reklama
Ostatnio siostra była u mnie z malutką córeczką to nasza kotka miała pierwszy raz kontakt z takim małym dzieckiem to obserwowała z daleka bo widziałam ze się boi ze coś nieznajomego leży i wymachuje rączkami i nóżkami [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dopiero jak dzidzia zasnęła to podeszła powachała. A przed wczoraj była drugi raz to kotka nawet nie zwracała na nią uwagi. Wiec ciekawe jak będzie jak w domu będzie nasz dzidziuś bo ma kontakt do tej pory tylko z 5 latkiem.

Mocz chyba co wizytę, morfologia teraz będzie druga. Odnośnie zwierząt - wydaje mi się, że psiaki bardziej mnie obwąchują. Własnych nie mam.

Ostatnio siostra była u mnie z malutką córeczką to nasza kotka miała pierwszy raz kontakt z takim małym dzieckiem to obserwowała z daleka bo widziałam ze się boi ze coś nieznajomego leży i wymachuje rączkami i nóżkami [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] dopiero jak dzidzia zasnęła to podeszła powachała. A przed wczoraj była drugi raz to kotka nawet nie zwracała na nią uwagi. Wiec ciekawe jak będzie jak w domu będzie nasz dzidziuś bo ma kontakt do tej pory tylko z 5 latkiem.
Mój kot jest taki że zaraz będzie chciał spać z dzidzia[emoji6]ale nie zauważa chyba ciąży albo olewka[emoji23]bo na pewno czuje drugie serce jak kładzie mi łepek na brzuch

Witam was o poranku. Myślałam że tylko ja już nie śpię, a tu wodzie od rana sporo postów:) Ja mam co wizytę zleconą morfologie, CRP i mocz, tylko ja mam wizyty co miesiąc. Dziś u nas od rana zimno. Niby miłe wytchnienie po tych upalach, ale jak na złość my dzis jedziemy na skrocone wakacje - trzy dni w hotelu nad jeziorem. Dobrze że chociaż mają tam kryty basen syn i mąż się nie będą nudzić.

reklama
Witajcie
U nas wczoraj były dożynki dokładnie w miejscowości 2 km ode mnie. Pogoda była nieciekawa, ale na występy gwiazd się dozpogdziło. Ja za długo z Majką nie byłam bo zmarzłam [emoji20] m.zostal u swoich rodziców bo oni stamtąd są no i chciał się z kumplami spotkać bo z niektórymi nie widział się już bardzo długo.
Jeśli chodzi o badania co wizytę mocz i morfologia a co druga tsh.bo ciągle jestem na euthyroxie.
W planach msm placek z malinami robić zobaczę jsk będzie z moimi.chęciami. Miłej niedzieli pozdrawiam [emoji4]

Do góry