Tasza
Fanka BB :)
Ja mam jaglano kokosowe z porzeczkami i rodzynkami[emoji4] i piankę czekoladową do tego mniami...[emoji4]U mnie biszkopcik już siedzi w piekarniku[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jaglano kokosowe z porzeczkami i rodzynkami[emoji4] i piankę czekoladową do tego mniami...[emoji4]U mnie biszkopcik już siedzi w piekarniku[emoji4]
Ja ostatnio odkryłam kawę z topinamburu- wersja dla cukrzyków - mocno korzenna dla mnie pycha i super jak ma się ochotę na kawę popołudniu i pod wieczór.Ja robie mix. Jak to mowi moja mama Inkonescafe [emoji3] Sypie Inke, do tego troche kawy, woda plus mleko. W poprzedniej ciazy moj syn szalal w brzuchu po kawie, byl tak nadpobudliwy jakby chcial wyskoczyc z brzucha. Nie chce pic lury, wiec robie takiego mixa, by jakis smak byl [emoji6]
Pysznie wyglada[emoji3]Torcik gotowy [emoji16][emoji9] zapraszam Zobacz załącznik 891919
Zapraszam do mnie wczoraj upiekłama za mną sernik z brzoskwiniami ahhhhh
Teraz wygladam jak kot ze Shreka [emoji3]Torcik gotowy [emoji16][emoji9] zapraszam Zobacz załącznik 891919
Mi burczy w brzuchu,ja z tego wszystkiego wysłałam męża po margarynę i będę piec szarlotkę [emoji16]Weźcie bo ja już pół podłogi mokrej ze ślinki która mi cieknie na samą myśl, a tu jeszcze takie fotki Mmm pycha, ale zgłodniałam
Ja jutro mam wizyte i tak sie boje, że ta durna baba nie zrobi mi usg, że szok [emoji849] już nawet mysle, co by tu ściemnić w razie czego, żeby miała powód [emoji848]Wy o ciescie, a za mna chodzi kapusta kiszona i juz zajadam ja 4 dzien ale jutro przed polowkowym chyba sie skusze na ciacho zeby sie rozluznic
Na nfz , tylko mam zastepstwo u takiej niefajnej lekarki bo mój lekarz na urlopie. On mi zawsze robi, ale wiesz jak to na nfz lekarze..A wez moze powiedz wprost,zeby zrobila. To prywatna czy na nfz?