reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A ja w domu nie mam wagi :laugh2: dwa tygodnie temu u lekarza miałam 2 kg na plusie od początku ciąży. Myślę, że przybieranie dopiero się zacznie bo i dzidzia będzie więcej przybierac. A no i mi ostatnio poprawił się apetyt, już nie patrzę ze wstrętem na mięso ;)

A mi sie zaczął 19 tc i do tej pory tylko schudłam aż 0,5kg☺ myślę, że wynika to z tego, że mam nadwagę i w sumie sama strasznie boje sie przytyć. Mam tylko nadzieję, że dzidziuś mimo to bedzie miał apetyt ☺

@Inka91 46 kg? jej to nie należysz do wielkoludów, ja mam 180 cm wiec waga startowa tez wyższa sporo :D
a jak szyjka u Ciebie? poprawiło się po lekach?
No ja 150cm mam, wiec różnica spora :D
Szyjka na razie zatrzymala sie na poziomie 2,6. Teraz weekend, to pewnie nikt nie będzie sprawdzal az do poniedziałku, wtedy w zależności jak będzie poprawa, to ide do domu, a jesli mimo wszystko będzie krotsza, to mamy myśleć nad pessarem.

180 cm nie jest złe :D jedyny minus, ze nigdy nie nauczylam sie chodzic na szpilkach :D

@Misza95 no widzisz każdy jest inny, może miałaś niedowagę na starcie? ;)
No ja i tak nie chodze bo mój mąż mojego wzrostu, ale kiedyś chodziłam [emoji16] moja przyjaciółka tez taka wysoka i jak ubierałysmy szpile i szłysmy na impreze to królowe parkietu hehe [emoji16] raz miałam wysokiego faceta i byłam z nim na weselu w szpilach i to bylo najlepsze wesele na jakim byłam, czułam sie swietnie i super sie tanczyło [emoji16] ale za dziecka miałam kompleksy bo wyzywali mnie od żyrafy...
Ja w ciąży schudłam 3kg i teraz powoli coś nadrabiam. Zostało mi 2kg to wagi 0 i potem zaczynamy bić na plus [emoji16] w sumie zostało 5 miesiecy to może nie bedzie tragedii, ale wiem, że tez moze ruszyc z kopyta pod koniec..

A mi sie zaczął 19 tc i do tej pory tylko schudłam aż 0,5kg[emoji5] myślę, że wynika to z tego, że mam nadwagę i w sumie sama strasznie boje sie przytyć. Mam tylko nadzieję, że dzidziuś mimo to bedzie miał apetyt [emoji5]
Ja przytyłam 4 kg [emoji21] też mam sporą nadwagę ale jak staram się jest mniej to od razu mam dużo ciał ketonowych w moczu. I tak jem mniej niż zalecił dietetyczka

reklama
Do góry