reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Wczoraj mówie do męża żeby zobaczył laktatory elenktyczne używane, a on, że chora jestem i żadnego używanego laktatora nie będziemy kupować :p Mowie, że można dokupić nakładki, ale niee, powiedział, że kupujemy nowy. Jak zobaczy ile rzeczy jest do kupienia to może zmieni zdanie :p
Ale w sumie też wolałabym nowy, ale chyba poczekam faktycznie do porodu i odłoże pieniążki, upatrzę jakiś i wtedy mi mąż kupi jak będzie potrzebny

Zgadzam się z Twoim mężem, już prędzej kupiłabym używaną poduszkę niż laktator [emoji85]

reklama
Dziewczyny za godzinę mam wizytę i stres powoli sięga zenitu. Jeszcze przed wizytą jadę odebrać wyniki krwi... trzymajcie kciuki!

Trzymam kciuki[emoji110]

Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pieluszki ;) z ciuszkami jeszcze się wstrzymuje bo mam dostać od rodziny

Jakie fajne :-)

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

No u mnie na każdej wizycie lekarz chciał mnie wysłać na zwolnienie, ale póki dałam radę to nie chciałam. Ale niestety męczą mnie tragiczne migreny, miałam je przed ciążą a teraz to jakieś apogeum, po 3 dni średnio co 2 tygodnie wyjęte z życia... Tylko łóżko, wc (wymioty), zero jedzenia :(
Też początkowo miałam w planach pracować do końca września, ale już dwa razy byłam na 2 tygodniowym zwolnieniu z powodu tych migren i po prostu już sugeruje mi lekarz przejście na całkowite L4.

Współczuję migren :/

Dziewczyny trzymajacie kciuki dzisiaj za moja kolezanke, ktora tez kupe lat sie stara i jest po dwoch poronieniach i wyszła jej dzisiaj blada kreska!!! Jestem tak podekscytowana, jakbym to ja robiła bete [emoji16]

Kciuki za koleżankę [emoji110]

U mnie dzisiaj 18+2 i też jeszcze ruchów nie czuję... albo nie wiem, że to to :D dzisiaj wizyta to trochę się może uspokoje... A! I najważniejsze, może ktosiek już się pokaże w całej swej okazałości i będzie można wybrać mu imię :)

Kciuki [emoji110]

Hej wszystkin[emoji846]

Oswiadczam wszystkim, ze czuje juz ruchy dziecka. Uwielbiam ten stan[emoji7]

Kciuki za wizyty i milego dnia zycze[emoji846]

Jedziemy dzis z córką kupić fotelik samochodowy. Mam nadzieje, ze przypadnie jej do gustu i nie bedzie plakac podczas jazdy

Super [emoji173] powodzenia w wyborze fotelika

Witajcie przepraszam, że nie odzywałam się, ale przed wyjazdem ful pracy w gabinecie[emoji33]
Jutro lecimy a ja oczywiście wszystko na ostatnią chwilę
Pakowanie, drukowanie biletow, polisa itp i jeszcze na dodatek wylot z Poznania buuu - mamy spory kawałek. Niestety z Wrocławia nie było w tym terminie.
Pozdrawiam [emoji11] lecimy na 10 dni więc papaaa
P.s. Proszę o dopisanie 20.08 zwykłe badanie oprócz tego połówkowego genetycznego
Dziękuję

Udanego wypoczynku :-) [emoji295]

Okropne upały znów :/ brak siły na wszystko przez to..

Wczoraj mówie do męża żeby zobaczył laktatory elenktyczne używane, a on, że chora jestem i żadnego używanego laktatora nie będziemy kupować [emoji14] Mowie, że można dokupić nakładki, ale niee, powiedział, że kupujemy nowy. Jak zobaczy ile rzeczy jest do kupienia to może zmieni zdanie [emoji14]
Ale w sumie też wolałabym nowy, ale chyba poczekam faktycznie do porodu i odłoże pieniążki, upatrzę jakiś i wtedy mi mąż kupi jak będzie potrzebny
Ja czekam do porodu,różne są przypadki moja kumpela kupiła a okazało się że ani jednego dnia nie karmiła, po prostu pokarmu nie miała dziecko płakało i odrazu butla.

Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m jak byla wyprzedaż,bo w swoje juz tez nie wchodzę. A teraz jak ciepło to głównie sukienki noszę. Dobrze ze zawsze lubiłam takie odcinane pod biustem to teraz jest akurat miejsce na brzuszek ;)

W ogóle dziewczyny nie mieszczę się w żadne spodnie spodenki jedynie leginsy. Waga stoi a mąż mówi że 2 podbródek mi się robi,znów koleżanka że biodra mam szersze i grubsze nogi.
U mnie na wadze niby 2kg do przodu ale...
Wyskoczyly cycki co mnie niezmiernie cieszy bo w końcu je mam[emoji6]
Brzuszek jest...
I boczki się zrobiły z którymi zawsze walczyłam ehhh..
Na szczęście trochę ćwiczę i nie jest najgorzej

reklama
Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m jak byla wyprzedaż,bo w swoje juz tez nie wchodzę. A teraz jak ciepło to głównie sukienki noszę. Dobrze ze zawsze lubiłam takie odcinane pod biustem to teraz jest akurat miejsce na brzuszek ;)
Też kupiłam te w hmie i namiętnie noszę do pracy, bo mam koszulkę firmową i musze mieć spodnie albo spódniczkę, do niej, a na codzień sukienki ;) W spodnie i spodenki swoje już nie wchodze zupełnie, chyba, że patent z gumką, ale to już też powoli przestaje się sprawdzać :p Tylko dłuższe bluzki jak już

Do góry