reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Wczoraj mówie do męża żeby zobaczył laktatory elenktyczne używane, a on, że chora jestem i żadnego używanego laktatora nie będziemy kupować :p Mowie, że można dokupić nakładki, ale niee, powiedział, że kupujemy nowy. Jak zobaczy ile rzeczy jest do kupienia to może zmieni zdanie :p
Ale w sumie też wolałabym nowy, ale chyba poczekam faktycznie do porodu i odłoże pieniążki, upatrzę jakiś i wtedy mi mąż kupi jak będzie potrzebny

Zgadzam się z Twoim mężem, już prędzej kupiłabym używaną poduszkę niż laktator [emoji85]

reklama
Dziewczyny za godzinę mam wizytę i stres powoli sięga zenitu. Jeszcze przed wizytą jadę odebrać wyniki krwi... trzymajcie kciuki!

Trzymam kciuki[emoji110]

Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pieluszki ;) z ciuszkami jeszcze się wstrzymuje bo mam dostać od rodziny

Jakie fajne :-)

[emoji23] [emoji23] [emoji23]

No u mnie na każdej wizycie lekarz chciał mnie wysłać na zwolnienie, ale póki dałam radę to nie chciałam. Ale niestety męczą mnie tragiczne migreny, miałam je przed ciążą a teraz to jakieś apogeum, po 3 dni średnio co 2 tygodnie wyjęte z życia... Tylko łóżko, wc (wymioty), zero jedzenia :(
Też początkowo miałam w planach pracować do końca września, ale już dwa razy byłam na 2 tygodniowym zwolnieniu z powodu tych migren i po prostu już sugeruje mi lekarz przejście na całkowite L4.

Współczuję migren :/

Dziewczyny trzymajacie kciuki dzisiaj za moja kolezanke, ktora tez kupe lat sie stara i jest po dwoch poronieniach i wyszła jej dzisiaj blada kreska!!! Jestem tak podekscytowana, jakbym to ja robiła bete [emoji16]

Kciuki za koleżankę [emoji110]

U mnie dzisiaj 18+2 i też jeszcze ruchów nie czuję... albo nie wiem, że to to :D dzisiaj wizyta to trochę się może uspokoje... A! I najważniejsze, może ktosiek już się pokaże w całej swej okazałości i będzie można wybrać mu imię :)

Kciuki [emoji110]

Hej wszystkin[emoji846]

Oswiadczam wszystkim, ze czuje juz ruchy dziecka. Uwielbiam ten stan[emoji7]

Kciuki za wizyty i milego dnia zycze[emoji846]

Jedziemy dzis z córką kupić fotelik samochodowy. Mam nadzieje, ze przypadnie jej do gustu i nie bedzie plakac podczas jazdy

Super [emoji173] powodzenia w wyborze fotelika

Witajcie przepraszam, że nie odzywałam się, ale przed wyjazdem ful pracy w gabinecie[emoji33]
Jutro lecimy a ja oczywiście wszystko na ostatnią chwilę
Pakowanie, drukowanie biletow, polisa itp i jeszcze na dodatek wylot z Poznania buuu - mamy spory kawałek. Niestety z Wrocławia nie było w tym terminie.
Pozdrawiam [emoji11] lecimy na 10 dni więc papaaa
P.s. Proszę o dopisanie 20.08 zwykłe badanie oprócz tego połówkowego genetycznego
Dziękuję

Udanego wypoczynku :-) [emoji295]

Okropne upały znów :/ brak siły na wszystko przez to..

Wczoraj mówie do męża żeby zobaczył laktatory elenktyczne używane, a on, że chora jestem i żadnego używanego laktatora nie będziemy kupować [emoji14] Mowie, że można dokupić nakładki, ale niee, powiedział, że kupujemy nowy. Jak zobaczy ile rzeczy jest do kupienia to może zmieni zdanie [emoji14]
Ale w sumie też wolałabym nowy, ale chyba poczekam faktycznie do porodu i odłoże pieniążki, upatrzę jakiś i wtedy mi mąż kupi jak będzie potrzebny
Ja czekam do porodu,różne są przypadki moja kumpela kupiła a okazało się że ani jednego dnia nie karmiła, po prostu pokarmu nie miała dziecko płakało i odrazu butla.

Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m jak byla wyprzedaż,bo w swoje juz tez nie wchodzę. A teraz jak ciepło to głównie sukienki noszę. Dobrze ze zawsze lubiłam takie odcinane pod biustem to teraz jest akurat miejsce na brzuszek ;)

W ogóle dziewczyny nie mieszczę się w żadne spodnie spodenki jedynie leginsy. Waga stoi a mąż mówi że 2 podbródek mi się robi,znów koleżanka że biodra mam szersze i grubsze nogi.
U mnie na wadze niby 2kg do przodu ale...
Wyskoczyly cycki co mnie niezmiernie cieszy bo w końcu je mam[emoji6]
Brzuszek jest...
I boczki się zrobiły z którymi zawsze walczyłam ehhh..
Na szczęście trochę ćwiczę i nie jest najgorzej

reklama
Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m jak byla wyprzedaż,bo w swoje juz tez nie wchodzę. A teraz jak ciepło to głównie sukienki noszę. Dobrze ze zawsze lubiłam takie odcinane pod biustem to teraz jest akurat miejsce na brzuszek ;)
Też kupiłam te w hmie i namiętnie noszę do pracy, bo mam koszulkę firmową i musze mieć spodnie albo spódniczkę, do niej, a na codzień sukienki ;) W spodnie i spodenki swoje już nie wchodze zupełnie, chyba, że patent z gumką, ale to już też powoli przestaje się sprawdzać :p Tylko dłuższe bluzki jak już

Do góry