sweetdream09
Fanka BB :)
To o mnie [emoji2]Patrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To o mnie [emoji2]Patrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
Ponawiam na otwarte forum
Dziękuję za kciuki
Ja już po wizycie Z usg wynika , ze wszystko dobrze z dzidziolem I będzie chłopak Taaaaak bardzo się cieszymy Jedynie co w kartę ciąży wpisała mi 16 tyg jak ja jutro 18 zaczynam :/ Dostałam skierowania na badania glukoza, morfologia, hiv, hbs antygen i anty hcv Następna wizyta 19.09 ale w między czasie polowkowe tylko terminu jeszcze nie znam
To o mnie ale co do monety to przy trzecim dajesz druga żeby szybciej poszło a z kieszonkowego dopiero przy czwartym[emoji23]Patrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
Ooo, gdzie kupiłaś pieluszki w arbuzy? Boskie sąNie mogłam się powstrzymać i kupiłam pieluszki z ciuszkami jeszcze się wstrzymuje bo mam dostać od rodziny
Dla mnie szkoda kasy na ręczny... Ja kupiłam za niecałe 200zl ,nie pamiętam firmy, muszę sprawdzić i byłam mega ale to mega zadowolona!!Dziewczyny ja szperam za laktatorem nie mam pojęcia co kupic... nie chce wydać 500 zł nie wiem jak długo mi się przyda nie wiem czy używany nowy ? Elektryczny ręczny ? Przy pierwszym dziecku miałam ręczny jakieś krzak firmy ale krótko karmiłam może dwa tyg pokarm zanikł. Teraz się nastawiam na karmienie i stanę na uszlachetnia zeby karmić
Ja też jeszcze nic nie kupuje, ale ja też sporo mam, więc u mnie zakupy bez względu na płeć będą bardzo małe. Wózek muszę kupić ale to zamierzam w grudniu jak nie w styczniu kupićW ogole nie mam parcia ani ochoty na kupowanie, nie wiem chyba w grudniu sie za to wezme
Imie:
Ostatnia miesiaczka
Termin porodu
Region/Województwo
Czy macie już dzieci.
Gratuluje synkaPonawiam na otwarte forum
Dziękuję za kciuki
Ja już po wizycie Z usg wynika , ze wszystko dobrze z dzidziolem I będzie chłopak Taaaaak bardzo się cieszymy Jedynie co w kartę ciąży wpisała mi 16 tyg jak ja jutro 18 zaczynam :/ Dostałam skierowania na badania glukoza, morfologia, hiv, hbs antygen i anty hcv Następna wizyta 19.09 ale w między czasie polowkowe tylko terminu jeszcze nie znam