reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Super, ze wszystko dobrze :) ja to bym mogla chodzic na wizyty co trzy dni,a te cztery tygodnie to dla mnie koszmar, moj dr na urlopie to oczywiscie poszlam na podgladanie do kogos innego. Dobrze,ze nie wpisuja.nic.do karty,bo bym wyszla na stuknieta ;)
Ale wam fajnie. Ja moge podgladac dzidziolka tylko na usg prenatalnych :( Moja ginekolozka nie ma w gabinecie usg.

reklama
Ja kupiłam sobie spodnie ciążowe w h&m jak byla wyprzedaż,bo w swoje juz tez nie wchodzę. A teraz jak ciepło to głównie sukienki noszę. Dobrze ze zawsze lubiłam takie odcinane pod biustem to teraz jest akurat miejsce na brzuszek ;)
Ja mam problem z sukienkami, nic nie moge znalezc. Mam typowa ciazowa z HM, teraz zamowilam jakies dwie z Bonprix. Zwykle co prawda, ale moze brzuch sie zmiesci. I juz sie boje. Nie umiem kupowac sukienek bez mierzenia, zaryzykowalam pierwszy raz.

Serio? Ale co to w ogóle nie masz usg robionych? :o Tylko jedno póki co prenetalne?
Pierwsze mialam w 7 tygodniu, by potwierdzic ciaze i ustalic termin porodu, pozniej genetyczne z testem PAPPA i teraz niecierpliwie czekam na polowkowe. Chodze do placowki takiej dla kobiet, gdzie przyjmuja glownie ginekolodzy. Z uwagi na to, ze gabinetow duzo, lekarze nie maja usg ehhhh. Dziewczyny z Warszawy moze kojarza - Babka Medica. Lekarke mam swietna, bardzo dokladna, niczego nie bagatelizuje, odpowiada na wszystkie pytania. Tylko ten brak usg :(

reklama
Pierwsze mialam w 7 tygodniu, by potwierdzic ciaze i ustalic termin porodu, pozniej genetyczne z testem PAPPA i teraz niecierpliwie czekam na polowkowe. Chodze do placowki takiej dla kobiet, gdzie przyjmuja glownie ginekolodzy. Z uwagi na to, ze gabinetow duzo, lekarze nie maja usg ehhhh. Dziewczyny z Warszawy moze kojarza - Babka Medica. Lekarke mam swietna, bardzo dokladna, niczego nie bagatelizuje, odpowiada na wszystkie pytania. Tylko ten brak usg :(
Jak może być ginekolog bez usg. Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Jak on sprawdzi czy wszystko ok, może torbiele są albo miesniaki. Różnie bywa

Do góry