olakaczmarek7
Fanka BB :)
Ale mamy nowych członkiń witam wszystkich bardzo serdecznie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A OM? Znasz już płeć?Ilona lat 38 podkarpacie .Druga ciąża, w domu 11-letnia nastolatka.Termin z om.20.01.Rodzić zamierzam w Krakowie jakies 240 km odemnie,ale co tam
Om.15.04.18.Miesiąc temu moja gin.poinformowała mnie że prawdopodobnie zostanę mamą 2 córeczki ale muszę to jeszcze potwierdzic.Termin następnej wizyty 20.08,połówkowe 24.08.Ale powiem Wam że ta ciąża to koszmarA OM? Znasz już płeć?
Tak ciężko przechodzisz?Om.15.04.18.Miesiąc temu moja gin.poinformowała mnie że prawdopodobnie zostanę mamą 2 córeczki ale muszę to jeszcze potwierdzic.Termin następnej wizyty 20.08,połówkowe 24.08.Ale powiem Wam że ta ciąża to koszmar
[emoji23] [emoji23] [emoji23]Krzakami zatrzęsło i wstydnisie wychodzą Jasne, że można dołączyć
A co się dzieję? Ja w aktualnej też mam zdecydowanie mniej energii niż w poprzednich ale ogólnie nie jest źleOm.15.04.18.Miesiąc temu moja gin.poinformowała mnie że prawdopodobnie zostanę mamą 2 córeczki ale muszę to jeszcze potwierdzic.Termin następnej wizyty 20.08,połówkowe 24.08.Ale powiem Wam że ta ciąża to koszmar
A tam wstydnisie...raczej niezdecydowane[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zawsze twierdziłam,że mam jeszcze czas "piękna i młoda" jak to mówią. Teraz to już została tylko "piękna "Ale tak na poważnie to nie zdawałam sobie sprawy że wiek zrobi u mnie taką różnicę. 11 lat temu nawet nie wiedziałam ze jestem w ciąży. A teraz...wieczna śpiączka,zero wigoru i ciągły stres... oszaleć możnaA co się dzieję? Ja w aktualnej też mam zdecydowanie mniej energii niż w poprzednich ale ogólnie nie jest źle
Pewnie,że nieKurde prąd mnie poraził.. Wyciągałam z gniazda zasilacz i dotknełam reką bolca i z niego poszło. Niby lekko, ale włos na głowie się zjeżył. chyba nic nie bedzie dzidzi co? ;/