Hahaha...jesteśmy ten sam rocznik [emoji6] tak jak wyżej pisałam też jestem bardziej zmęczona niż w poprzednich ciazach. No i ja to mam wrażenie że u mnie z "piękna i młoda " zostało tylko "i" [emoji23]Zawsze twierdziłam,że mam jeszcze czas "piękna i młoda" jak to mówią. Teraz to już została tylko "piękna "Ale tak na poważnie to nie zdawałam sobie sprawy że wiek zrobi u mnie taką różnicę. 11 lat temu nawet nie wiedziałam ze jestem w ciąży. A teraz...wieczna śpiączka,zero wigoru i ciągły stres... oszaleć można
reklama
Dariana
Fanka BB :)
Hej ja też bym chciała dołączyć jeśli moge mam na imię weronika, zamosc lubelskie,23 lata. To moja pierwsza ciaza, om 6.04, termin porodu 11.01. Płeć jak narazie cytując lekarza 50/50
Witaj
Cześć dziewczynyprzygarniecie mnie jeszcze pod swoje skrzydła?Bardzo proszę
Witaj
dziękuję za przyjęcie 17.01 termin porodu,pierwsza ciaza ... termin wizyty 16.08 płci jeszcze nie znam wiek mój 34 lata jestem po 2 poronieniach ale teraz musi być dobrze dzieci brak a i jestem ze Szczecina
Na pewno będzie dobrze :-) Ja mieszkam pod Szczecinem
cześć mamuśki można do was dołączyć jeszcze
Witaj :-)
Na 15 stycznia, z ostatniego usg wiem,ze spodziewam sie dziewczynki
Witamy :-) napisz coś więcej o sobie
Termin mamy ma ten sam dzień :-)
Ja też nie dostałam wiadomości. Dziewczyny piękne brzuszki. To i ja pochwalę się swoim
Piękny :-)
A w ogóle to muszę się pochwalić, że udało nam się wreszcie z odstawianiem) Od 1.08 mój dwulatek przestał pić w nocy, a już myślałam że to nigdy nie nastąpi Przez 2 noce w ogóle się nie obudził, więc pomyślałam, że to dobra okazja do zakończenia mlecznej przygody. Teraz czasem sobie jeszcze przypomni, ale jest coraz lepiej Może zdążę się wyspać do stycznia
Brawo! :-)
Margot86
To i ja wyskoczę z krzaków temat podczytuję już od dłuższego czasu.
Monika, kujawsko-pomorskie, 31 lat, pierwsza ciąża, OM 28.03, termin porodu 4.01. W brzuszku dziewczynka (świeżo potwierdzone dzisiaj u lekarza). Następna wizyta 10.09, 27.08. - Badanie prenatalne drugiego trymestru (usg). Ruchy wyczuwalne pod koniec 17 tc,łożysko na tylnej scianie. Dotychczas samopoczucie było koszmarne, od 2 tygodni dopiero czuję że żyję
Pozdrawiam
Monika, kujawsko-pomorskie, 31 lat, pierwsza ciąża, OM 28.03, termin porodu 4.01. W brzuszku dziewczynka (świeżo potwierdzone dzisiaj u lekarza). Następna wizyta 10.09, 27.08. - Badanie prenatalne drugiego trymestru (usg). Ruchy wyczuwalne pod koniec 17 tc,łożysko na tylnej scianie. Dotychczas samopoczucie było koszmarne, od 2 tygodni dopiero czuję że żyję
Pozdrawiam
Stelka38
Zawsze twierdziłam,że mam jeszcze czas "piękna i młoda" jak to mówią. Teraz to już została tylko "piękna "Ale tak na poważnie to nie zdawałam sobie sprawy że wiek zrobi u mnie taką różnicę. 11 lat temu nawet nie wiedziałam ze jestem w ciąży. A teraz...wieczna śpiączka,zero wigoru i ciągły stres... oszaleć można
No to jest nas 3 z rocznika 80. Dobrze mieć towarzystwo w swoim wieku ja też ledwo się ogarniam wieczne lenistwo, niechciejstwo i senność. Normalnie ja jakby nie ja. I do tego szereg innych przypadłości. Nie wiem jak może być inaczej bo to moja jedyna ciąża.Hahaha...jesteśmy ten sam rocznik [emoji6] tak jak wyżej pisałam też jestem bardziej zmęczona niż w poprzednich ciazach. No i ja to mam wrażenie że u mnie z "piękna i młoda " zostało tylko "i" [emoji23]
Veronika_k
Ja chcę oczywiście [emoji4]Do jutra jeszcze zbieram listę osób chętnych na watek zamknięty, lub te osoby które nie dostały maila bo muszę napisać w jednej wiadomości jutro
Mam:
@olakaczmarek7
@violetta.sc
@Veronika_k
@Zuzanka1402
Kto jeszcze?
reqiem
No no no piękne, ile nowości Wyłaźcie, wyłaźcie bo od jutra już po cichaczu nie będzie można podglądać Dobrze, że jestem dzisiaj w pracy to mam czas wpisywać do kalendarza. (jak to brzmi haha, nie powinno być odwrotnie? Będę tęsknic za tą pracą )
Veronika_k
A ja jestem tu kilka dni a nie napisałam. Więc tak: Weronika, 26 l.,De, 1 dziewczynka+ 2 chłopców, termin 4.01,płeć nie znana.
madzialeenka84
a ja dziś pierwszy dzień na zwolnieniu ale chyba jeszcze wrócę do pracy bo lubię swoją pracę. ..
Tak z ciekawości gdzie pracujesz, że w pracy masz tyle czasu ?No no no piękne, ile nowości Wyłaźcie, wyłaźcie bo od jutra już po cichaczu nie będzie można podglądać Dobrze, że jestem dzisiaj w pracy to mam czas wpisywać do kalendarza. (jak to brzmi haha, nie powinno być odwrotnie? [emoji14] Będę tęsknic za tą pracą )
reklama
Camilla29love
O jak fajnie !Ile nowych dziewczyn ,fajnie że się ujawniliście [emoji2][emoji2][emoji2]
Reqiem Nie martw się ,myślę że takie lekkie kopnięcie nie zaszkodzi maluszkowi [emoji846]
Reqiem Nie martw się ,myślę że takie lekkie kopnięcie nie zaszkodzi maluszkowi [emoji846]