Zuzanka1402
Fanka BB :)
Ja też nie mam wiadomości...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaobserwować go w przeglądarce i potem w aplikacji bedzie w "obserwowane watki"Trzeba skopiować i wkleić link do przeglądarki, ale i tak nie wiem jak później otworzyć aplikacji
Hej, dziewczyny o ile nie jest jeszcze za pozno to chcialabym do Was dolaczyc
Ja kliknelam w tego linka na telefonie i spytał się mnie czy otworzyć przez przeglądarkę.,potwierdziłam i przez google mi odpaliłoJa dostałam też wiadomość ale jakoś nie da się przez telefon spróbuję potem na kompie.jakos powróciło do mnie to okropne uczucie ssania w żołądku a na nic nie mam ochoty [emoji52]
Chodz jeszcze do naszej tabelki z danymiJesli moge to tez chce dolaczyc. Mozesz mnie tez dopisac do tabelki z wizytami- 14.08 a polowkowe 27.08